2777
2789
عنوان

افت بتا

301 بازدید | 10 پست

سلام بچها من روز 13ای بو آی آزمایش دادم بتام 14.8بود سه تا بیبی چک زدم ک هاله انداختن بعد امروز رفتم برا تکرار بتا که سه روز بعد شده بود 8چرا اینطوری شده باردار نبودم ینی من دفه های قبل روز 14ای یو آی پریود میشدم ولی ایندفعه 16ای یو آیم هست امروز پریود نشدم و بتا افت داشته 

خدایا خودت انتظارمو به پایان برسون خانوما میشه برای مامان شدنم دعا کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا بتا باید بالا بره عزیزم 

اونقد خوشحال بودم ولی انگار از بلندی پرتم کردن پایین

به خاطر داروها پریودت عقب افتاده. انشاالله به حق امیرالمؤمنین به زودی دامنت سبز میشه عزیزم امیدت به ...

ممنون عزیزم خسته شدم دیگه چهار ساله دربدر یه بچم و خدا نمی‌دونم چرا نمی‌بینه منو

اونقد خوشحال بودم ولی انگار از بلندی پرتم کردن پایین

بازم من زیاد نمیدونم عزیزم ،ان شالله خیره و انچه که برات بهترین هست انفاق بیفته 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
بازم من زیاد نمیدونم عزیزم ،ان شالله خیره و انچه که برات بهترین هست انفاق بیفته 

ممنون گلم

ممنون عزیزم خسته شدم دیگه چهار ساله دربدر یه بچم و خدا نمی‌دونم چرا نمی‌بینه منو

امیدت فقط به خدا باشه.از اعماق قلبت.

منم بعد از 8 سال مامان شدم.وقتی دیگه از همه چی تو دنیا ناامید شده بودم فقط به خدا پناه اوردم 

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
امیدت فقط به خدا باشه.از اعماق قلبت. منم بعد از 8 سال مامان شدم.وقتی دیگه از همه چی تو دنیا ناامید ...

خداروشکر دعا کن برام