اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
منم چند روزیه به خاطر کار سنگین سیاتیکم گرفته، الآن توی اینستا توی پیج یه دکتر یه ورزش درمانی برای سیاتیک دیدم که گفته بود همین ورزش سیاتیکُ درمان میکنه.
اگر شما هم دسترسی به اینستا داری نگاه کن. پیج دکتر برزگر (majidbarzegar.ir)
قبلا هم داشتی؟؟منم دوباره چهار روزه گرفته ،میخام برم دکتر دیگه ورزشهای اون پیج و دیدم و انجام دادم
قبلاً هم داشتم، همیشه موقع اسبابکشی که میشه، بخاطر اینکه همش وسایلُ کارتن میکنم و سنیگین میشه و جابجا میکنم ، سیاتیکم میگیره، ولی با استراحت خوب میشد. این دفعه طول کشیده. بهتر شده، ولی هنوز یه درد خفیفی داره.
اگر تهران هستی، پیش همون دکتر برو، همکار خانم هم دارن، یه ماساژ مخصوص سیاتیک هست، اونو برات انجام میدن اوکی میشی. من خودم متأسفانه تهران نیستم. وگرنه دوست داشتم برم.
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم