2777
2789
عنوان

سیاتیک

110 بازدید | 19 پست

سلام من از بعد زایمانم نمیتونم رو شکم بخابم کمرم درد میگیره 

الان مدتیه همین رو شکم خوابیدن باعث شده سیاتیک و کمردرد بگیرم 

درد امونمو بریده

یهو خوب میشم یهو بعد چند هفته شروع میشه 

چیکار کنم؟؟فردا میخام برم دکتر

منم لایک کن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم چند روزیه به خاطر کار سنگین سیاتیکم گرفته، الآن توی اینستا توی پیج یه دکتر یه ورزش درمانی برای سیاتیک دیدم که گفته بود همین ورزش سیاتیکُ درمان میکنه. 

اگر شما هم دسترسی به اینستا داری نگاه کن. پیج دکتر برزگر (majidbarzegar.ir) 

خیلی بده... من الآن دو هفته‌س دارم با دردش مدارا میکنم، میگم استراحت میکنم خوب میشه، ولی نشده

قبلا هم داشتی؟؟منم دوباره چهار روزه گرفته ،میخام برم دکتر دیگه

ورزشهای اون پیج و دیدم و انجام دادم

قبلا هم داشتی؟؟منم دوباره چهار روزه گرفته ،میخام برم دکتر دیگه ورزشهای اون پیج و دیدم و انجام دادم

قبلاً هم داشتم، همیشه موقع اسباب‌کشی که میشه، بخاطر اینکه همش وسایلُ کارتن میکنم و سنیگین میشه و جابجا میکنم ، سیاتیکم میگیره، ولی با استراحت خوب میشد. این دفعه طول کشیده. بهتر شده، ولی هنوز یه درد خفیفی داره. 

اگر تهران هستی، پیش همون دکتر برو، همکار خانم هم دارن، یه ماساژ مخصوص سیاتیک هست، اونو برات انجام میدن اوکی میشی. من خودم متأسفانه تهران نیستم. وگرنه دوست داشتم برم.

سیاتیک داری؟

اره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

قبلاً هم داشتم، همیشه موقع اسباب‌کشی که میشه، بخاطر اینکه همش وسایلُ کارتن میکنم و سنیگین میشه و جاب ...

وای اسباب کشی نگو 

من بد میخام رو شکم بشدت فشار میاد ،

باید ببینم میتونم برم ،کاش خدا این درد و نمیداد بهم 

برای شما هم میگیره ول میکنه؟؟

اره رفتم دکتر گفت فقط استراحت

چقد اخه؟؟ 

همیشه

من کافیه ی شب بد بخوابم یا یک ساعت بد بشینم 

دیگه دردم شروع میشه

باید همیشه مراقب بود

همیشه من کافیه ی شب بد بخوابم یا یک ساعت بد بشینم  دیگه دردم شروع میشه باید همیشه مراقب بود

منم مشکلم از بدخوابیدنه

خودم قشنگ‌میغهمم تا بد بخابم میگیره 

خدا رحم کنه واقعا

من بچه‌کوچیک دارم اینجوری نمیشه