2777
2789
عنوان

نشونه بود یعنی؟؟؟

151 بازدید | 15 پست

سال ازدواج کردم و منتظر بچه دارو خوردم ودکترآمپول پروستژن دادبهم امیدواربودم که این ماه باردار میشم نزدیک پریودیم هی تست میزدم ولی منفی وقتی پریود شدم کلا داغون شدم دکتر گفت روز سوم پریودت بیا پیشم امروز رفتم نواربهداشتی و کتاب دعا بگیرم تو راه تودلم باخودم حرف میزدم که اصلا من بنده گناهکار خدا خدااصلا بهم نگاه نمیکنه من بی لیاقتم و... داخل مغازه خاستم کتاب دعا بگیرم دوتا دختر اومدن داخل ی گل بهم دادن گفتن مرسی که دل امام زمان شادکردی باحجابت جالبش اینجاست اصلا آدم مذهبی نیستم اصلا نمازم نمیخونم شاید ی نشونه بود باخدا آشتی کنم ولی من تو لجن گیرکرده یعنی خدا منو یادش نرفته؟؟؟؟واسم دعا کنید این ماه خدادامنم سبزکنه

خدا هیچ وقت بنده هاش رو از یاد نمیبره و کنارشون نمیذاره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبحالت خسته ام تنهام خیلی 

واقعا درکت میکنم 😞 منم تو این چندسال انواع قرص و آمپول و بی بی چک منفی   روح و روانم ریخته بود بهم    دیگه خسته شدیم و درمان و ول کردیم گفتیم اینم سرنوشت ماست  فقط میتونم بگم فکر نکن آدم داغون میشه کاری هم از پیش نمیبره 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞