2777
2789
برات مینویسم وای ب حالت انجام ندی😂 من خودم خیییلی لاغر بود۴۷با قد ۱۶۳/الان ۵۷ قدمم ۱۶۳ ببین از ...

ای جااان ممنووونم ازت😍

اخ بیام تایپیک بزنم چاق شدم😂

چشممم

مممنووونم بازمم❤❤

😍 ترکم با افتخار😍

حتمن انجام میدم .از فردا انشالله  ماه بعد خبر میدم بهت دعاکن شیش هفت کیلو اضافه کنم  اله ...

ان شاءالله 

فقط من تو سه ماه هفت کیلو اضافه کردما

میگم راستی من ساعتاشو میگفتم ک فلان ساعت، خب طبق زمانبندی خودم گفتم 

شما همینکارارو ک گغتم انحام بده ولی خب طبق زمان بندی ک داری،، ولی خب حتما همونقدر بخور تو وعده هایی ک گفتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برات مینویسم وای ب حالت انجام ندی😂 من خودم خیییلی لاغر بود۴۷با قد ۱۶۳/الان ۵۷ قدمم ۱۶۳ ببین از ...

عزیزم من هم قدتمو منم دارم چاق میشم بنظرت چ وزنی خوبه؟من زیر پنجاه بودم الان ۵۵ام ولی هنوز حس میکنم لاغرم

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
عزیزم من هم قدتمو منم دارم چاق میشم بنظرت چ وزنی خوبه؟من زیر پنجاه بودم الان ۵۵ام ولی هنوز حس میکنم ...

با قد ۱۶۳،،، وزن باید ۵۷ باشه 

ولی خب ۵۵ هم خوبه دیگ 

من ک ندیدمت

ولی اگر حس میکنی میخای یکم چاق تر شی، این ماهو خیلی بخور تا یه دو کیلویی دیگم اضافه شی 

بستگی ب استخون بندی هم داره، من استخون بندیم خیلی ریزه 

ولی خب خیلیا هسن استخون بندیشون از من درشتتره و وزنسونم خیلی از من کمتره، اما خب چاق میخورن ظاهرشون

با قد ۱۶۳،،، وزن باید ۵۷ باشه  ولی خب ۵۵ هم خوبه دیگ  من ک ندیدمت ولی اگر حس میکنی میخا ...

منم استخون بندیم ریزه 

بنظر خودم جا دارم هنوز بین ۵۵تا۶۰برام خوبه

تپلی بهم میاد الان وقتی بهم میگن چاق شدی ذوق زده میشم🥲😂

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰