2777
2789
عنوان

دردو دل دوسپسری

119 بازدید | 3 پست

من حدود یک سال پیش با این آقا(30)آشنا شدم توی اینستاگرام اول از خودم بگم که ۲۲ سالمه و از نظر ظاهری خیلی سردتر از ایشون هستم و ایشونم از نظر شخصیتی خیلی سرتر از من هستند

رابطمون لانگ دیسنسه و حدود سه ماه پیش بهم پیشنهاد دادم و من هم قبول کردم و تا الانم فقط یک بار همو دیدیم یکی از چیزهایی که باعث میشه که من جذب ایشون بشم باهوش بودنشون هست  

ایشون خیلی با من مهربونن و خیلی برای رابطمون وقت می‌ذارن از صحبت کردن باهاشون لذت می‌برم و برام جذابیت زیادی دارن البته ایشون روانشناس هم هستند بی‌تأثیر نیست البته این یکی از شغلاشه (یه موسسه اموزشی هم دارن) 

خیلی با اخلاق‌های من مدارا می‌کنن مثلآ، دیشب یه بحثی بینمون پیش اومده که دچار تردیدم که ادامه بدم یا نه

وقتی قرار شدش که همدیگرو برای بار دوم ببینیم ایشون گفتش که بریم خونه و از اینجا به بعد داستان برای من خیلی عصبانی کننده بود ( یکی از بدی‌های رابطه لانگ دیسنس اینه که وقتی یک بار یا دو بار می‌بینیش بعد مجبوری برای یه مدت طولانی دیگه نبینیش و این فاصله باعث میشه که یه توهمی توی اون رابطه به وجود بیاد که انگار خیلی همو می‌شناسید) منم چون به این موضوع آگاه بودم گفتم دوست ندارم این اتفاق بیفته و می‌خوام که زمان بیشتری به رابطمون بدم

خلاصه یه رفتارهایی از خودش نشون داد که واقعاً منو مردد کرد!! مثلاً گفت من می‌خوام برم سربازی اگه این همه زمان بخوای که دیگه اتفاقی بینمون نمی‌افته

یا می‌گفت مگه تو خونه میری حتماً باید این اتفاقا بیفته( من ذاتاً آدم خوشبینی نیستم شاید میشه گفت تا حدی بدبینم و میدونم که تو خونه جز اینجور چیزا اتفاق دیگه‌ای نمی‌افته) یا بهم گفت اول و آخر که قراره ازم زده بشی!!! 

عجیب اینجا بود که وقتی من بهش می‌گفتم باید به رابطمون زمان بدیم آخر سر گفت تو دنبال رابطه تفریحی می‌خوای که خوش بگذرونی!!! بعدش کلی ناراحت شدم و قطع کردم خدافظی کردم

راستش این اولین باری بودش که همچین رفتاری ازش می‌دیدم گرچه بعدش 40بار تا سه شب زنگ زدو کلیsms عذرخواهی فرستادو من یورمم نگرفتمش(برنداشتم) 

بعدشم فردایش 15بار دگ زنگ زدو باهاش کلی دعوا گرفتمو بازم عذرخواهی کرد! 

میگه هرمن بگم اصلا کاریم نداره و سربازیم نمیخواد بره گفته که دلم براش بسوزه:/ 

با تمام این اوصاف من بازم حرفاشو باور نمی‌کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌