2777
2789
عنوان

دو دلی راهنمایی لطفا

155 بازدید | 17 پست

دوستان بین رشته بهداشت عمومی و رشته مرتبط ب بانک 

کدومو انتخاب کنم لطفا هرکس آگاهی داره راهنمایی کنه دعاتون میکنم 

توضیح بدم ک 25سالمه و تو شهرستان زندگی میکنم 

به کدوم علاقه داری؟بنظرم بازار کار حسابداری و بانک خوب باشه 

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کار تو  بانک  برات احتمال قبولیش بالاست  و هم اینکه درامدش عالیه

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
اره خوبه شیفت شب ندارع سبک هست کارش تا ظهر

بانکم همینجوره منظورم از خون و اینا ک بدت نمیاد؟یه چیزاییو باید بسنجی فشار کاری تو بانکا زیاده بهداشت هم مسئولیت زیادی داره هر کدوم ک روحیتت بهش میخوره 

انشالا موفق باشی عزیزم ممنون ک جوابمو دادی واقعا از بس فکر میکنم عصبی شدم اصلا آرامش ندارم 

خواهش میکنم گلم انشاءالله تصمیم درستی بگیری.. با توجه به اینکه همسرتون تو بانک کار میکنه تقریبا میدونی سختیای این کارو بعلاوه مزایاش. بسنج ببین با شرایط کدوم اوکی تری،هردو رشته بازار کار و درامدش خوبه.من یکی از دوستام بهداشت میخونه اگ بخای ازش میپرسم و بهت میگم 

خواهش میکنم گلم انشاءالله تصمیم درستی بگیری.. با توجه به اینکه همسرتون تو بانک کار میکنه تقریبا میدو ...

سلام مجدد واقعا خیییلی ممنون میشم بپرسین واقعا شرایط سختی قرار گرفتم اینم بگین ک 25سالمع