2777
2789
عنوان

ب جایی نرسیدم

199 بازدید | 20 پست

نمونه قبول نشدم... کنکور دو سال رشته خوب قبول نشدم. زیست رفتم... تو ورزش هیچ استعدادی ندارم.... تزریقات رفتم و ول کردم.... حس میکنم خیلی بیچارم ولی نمیدونم چجوری پیشرفت کنم.. بیشترا الان دوست پسر دارن ک باهاش وقت بگذرونن و تفریح کنن.. هیچ دوست پسری نداشتم و ندارم. دوست همجنس خودم هم ندارم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان توقع داری یکی بیاد چهار خط جواب بنویسه و بعدش تو زندگیت پیشرفت کنی؟ اگه از شرایط زندگیت راضی نیستی دلیلش اینه سبک زندگیت درست نیست. خودت هم بهتر از همه میدونی منظورم چیه و مشکل کجای زندگیته و باید چه رفتار هایی رو اصلاح کنی پس به جای اینکه وقتت رو اینجوری حروم کنی به زندگیت برس.

کدومش؟ همش؟ 

همش نه اینکه دوس پسر نداری و  دوست هم جنس خیلیم خوبه

من داشتم هر دوتاشون باعث شدن من نه شخصیت داشته باشم نه احساس ن  عفت کلام

اینکه ت درستم موفق نشدی مهم نیس

کافیه ادمه بدی خیلیا بعد چهار سال کنکور قبول شدن الان بهترینا رو دارن شغل بچه زندگی

سلام عزیزم ‌منم دقیقا هیچی نشدم  دو سالم پشت کنکور موندم . و ازدواجم نکردم . یه دوس پسرم گرفتم  ک تهش هیچی نبود جدا شدیم ....  فقط با دانشگاه خودتو سرگرم کن تا مدرک دانشگاتو میگیری ببین چی میشه تا اون موقع اگه تونستی یه حرفه ارایشگری یاد بگیری  ب فکر ازدواجم نباش تا بیاد سمتت وگرنه کار خاصی نمی تونی بکنی