2777
2789
عنوان

چک پانچ شده قابل استفاده هست ؟

790 بازدید | 4 پست

دیشب خواهر شوهرم یک چک ک نوشته شده بود داخلش و چندتا سوراخ داشت داد به شوهرم گفت برام ضمانت وام بوده میشه ازاین چک ک سوراخ بوده استفاده کنه شوهرم 

چون شوهرم می‌گفت چک ک سوراخ شده نمیشه دیگه استفاده کرد  

نه باطله

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا چک های جدید فقط قابل قبوله که اصطلاحا چک صیادی هستن و در وجه حامل صادر نمیشن و فقط به نام اشخاص صادر میشه که حتما باید در سامانه ثبت بشه 

دوما چک سوراخ و پاره و هر چیزی نشانه خارج شدن سندیت اون چک داره یعنی صادر کننده میخواد بفهمونه این چک از دور طلب خارج شده 

سوما بابت ضمانت معمولا سفته گرفته میشه با قوانین جدید کمتر کسی چک رو قبول داره

برادر شما اگه میخواد نیت واقعی رو نشون بده کپی از کارت ملی و سفته تهیه کنید تا امضا و اثر انگشت بزنه 

وگرنه اینکه شما میفرمایید سرکاری هست 

🌹MR🌹 آقا 🌹