2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما عمل کردین  متاسفانه من 40روزه عمل کردم اما هنوز درد شدید دارم

نه عمل نکردم ولی چون برمیگرده میگن عمل نکنید اصلاح سبک غذایی انجام بده و درمان خانگی.

چقد شدید بود که عمل کردی؟

نه عمل نکردم ولی چون برمیگرده میگن عمل نکنید اصلاح سبک غذایی انجام بده و درمان خانگی. چقد شدید بود ...

دوتا بیرون زدگی بزرگ شدم و خونریزی زیاد 

نمی‌دونم چرا اینقدر طولانی شده و خوب نمیشم 

دوتا بیرون زدگی بزرگ شدم و خونریزی زیاد  نمی‌دونم چرا اینقدر طولانی شده و خوب نمیشم  ...

انشاءالله بهتر میشی عزیزم ولی الان بواسیر خیلی شایع شده همه دارن،از عسل استفاده کن خوب جواب میده.

چند سالته؟

خاکشیر و آب گرم خیلی خوبه بارهنگ و عرق نعناهم عالیه برای جلوگیری از یبوست

خیلی ممنونم چشم دست شما درد نکنه 

27سالمه خیلی نگرانم اینطوری بمونم هر بار میرم دستشویی خیلی زجر میکشم از درد از حال میرم 😭😭

خیلی ممنونم چشم دست شما درد نکنه  27سالمه خیلی نگرانم اینطوری بمونم هر بار میرم دستشویی خیلی ز ...

ببین این بیماری خیلی شایع و راه درمان صد درصد که دیگه راحت بشی نداره باید مدارا کنی و دائم حواست به خودت باشه فقط اون ناحیه رو باصابون بشور و خشک کن و نذار یبوست بشی

ببین این بیماری خیلی شایع و راه درمان صد درصد که دیگه راحت بشی نداره باید مدارا کنی و دائم حواست به ...

آخه یبوستم ندارم اما بازم موقع دفع خیلی درد دارم با اینکه 40روزه عمل کردم نمی‌دونم چرا دردم کمتر نمیشه

ببین این بیماری خیلی شایع و راه درمان صد درصد که دیگه راحت بشی نداره باید مدارا کنی و دائم حواست به ...

خیلیا گفته بودن با عمل کردن خوب شدن و دیگه درد ندارن

آخه یبوستم ندارم اما بازم موقع دفع خیلی درد دارم با اینکه 40روزه عمل کردم نمی‌دونم چرا دردم کمتر نمی ...

یه سر به دکترت بزن معاینه کنه زخم رو

و اینکه تا یکماه باید غذای آبکی و آب فراوان میخوردی الانم بخور خاکشیر با آب جوش کن بخور هر روز و روزی دوبار تو تشت آب گرم بشین