سلام وقتتون بخیر. ببخشید اگه نظر بسیار بسیار طولانی.اول و مهم تر از همه امیدوارم هر جایی که هستین سالم و سلامت همچنین شاد و موفق باشین. دوم اینکه واقعا واقعا و واقعا متاسفم و نادمم اگه با نظرم ناراحتتون کردم یا اتفاق تلخی رو برای شما یادآور شدم و با این کار احساساتتون رو جریحه دار کردم و ازتون از این بابت کمال عذرخواهی رو دارم. سوم اینکه باهاتون کاملا موافقم از این باب که بحث بحث اعماد هستش و متاسفانه امروزه دیگه نمیشه به هر کسی اعتماد کرد حتی در بعضی موارد برادر خود آدم که از یک خانواده و یک پدر هستین میتونه به آدم خیانت بکنه و بزرگترین ضربه ها رو به آدم بزنه در واقع امروز کسی که کاملا قابل اطمینان باشه رو نمیگم پیدا نمیشه اما مثل مروارید کمیابه نمیگم همه که خدای نکرده به کسی توهین نشه اما بیشتر افراد فقط به فکر خودشون هستن و به خاطر خودشون میتونن به افراد دیگه هر ضربه ای که فکرش رو بکنین بزنن و به قول معروف میگن همه گرگ شدن که اگه حواست نباشه به راحتی تیکه تیکه میکنن آدم رو و این مورد مرد و زن نداره اما خب متاسفانه تعداد مردها بیشتره. حالا من نمیدونم آیا شما در گذشته تجربه تلخی داشتین پسری بوده که از همه بیشتر بهش اعتماد و علاقه داشتین اما به اعتمادتون خیانت کرده یا تجربه ازدواج ناموفقی داشتین یا... که اینجوری با دل پر راجب مردا میگین و تا حد زیادی هم بهتون حق میدم و به شخصه از این بابت با شما احساس همدردی میکنم و بسیار ناراحتم از این که نمتونم بهتون کمکی بکنم اما یک چیز میتونم با قاطعیت بگم اونم اینه که حرف های شما بخش هایش درست بود و کاملا باهاتون موافقم اینکه خب متاسفانه زنا از حقوق کمتری برخوردارن یا بعضی از مردها حیف که اسم مرد رو روشون بزاری دلت رو میشکنن بهت ظلن میکنن و... اما خب یک قسمت از حرفتون اشتباه بود اینکه همه مردا رو مثل هم دونستین که اونم حتما به خاطر اینکه بدی زیاد دیدین از سمت مردا و خب بهتون حق میدم اما در کل همه مردا مثل هم نیستن. تو هر جامعه ای روی این کره ی خاکی همونطور که ما افراد زشت و معمولی و زیبا داریم دقیقا مثل همین زن و مرد با اخلاق بد و معمولی و خوب داریم و فقط درصد این سه تا فرق داره یه جایی بد بیشتر خوب کمتر یه جایی خوب بیشتر و بد کمتر. فقط میخوام بگم همونطور که ما مرد بی نقص نداریم زن بی نقص هم نداریم نه همه مردا بد هستن نه همه زنا و نه همه مردا خوبن و نه همه زنا بعضی وقت ها زن ها هم به اعتماد مرد ها خیانت میکنن کم نیست مردایی که خیلی خوب و وفادارن اما زنشون بهشون خیانت میکنه یا مرده کلی اخلاق خوب داره یه اخلاق بد ریز زنه هیچکدوم از اخلاقای خوب مرده رو نمیبینه و فقط همه جا اون یه بدی کوچیکش رو جار میزنه اینو خودم به شخصه دیدم که میگم خب حالا ما بیایم بگیم چون اینجوری پس همه زنا هم بد هستن خیر و این نکته هم در نظر داشته باشین که همیشه هم قرار نیست افراد خوب به افراد خوب برسن در اصل اینجوری که یا بالاخره خوب به خوب میرسه یا خوب به بد یا بد به بد دیگه غیر از این سه حالت نداریم. امیدوارم حرف هام به دردتون خورده باشه و سعی کنین همیشه تو زندگیتون در هر حالتی شاد و قوی باشین و به هیچ کس اجازه ندین حتی ذره ای قلب شما بشکنه به کسی که شما رو ول میکنه و میره قدرتون رو نمیدونه ذره ای اهمیت ندین شاید فردا زندگی بهتری براتون رقم بخوره.به امید روزی که همه توش شاد و خوشحال باشن و کسی غم نداشته.
امیدوارم هر جا که هستین موفق و پر روزی باشین و همیشه در حال پیشرفت و باز ازتون عذر خواهی میکنم اگه با نظرم حتی شده ذره ای ناراحتتون کردم.
و به عنوان کلام آخر میگه با کسی باش که نتونه از تو عصبانی بمونه
کسی که نتونه حرف نزدن با تو رو تحمل کنه
و کسی که از نداشتن تو بترسه.
قربون همه انسان های خوب
خدانگهدار🙏