2777
2789
عنوان

خیانت همسر

333 بازدید | 17 پست

خانوما کسی اینجا هست که از همسرش خیلی خیانت دیده باشه ولی بمونه و همسرش تغییر کنه و درست شه؟من همسرم ب دفعات خیانت کرده بهم.البته در حد چت و تلفن بوده تا جایی ک میدونم.الانم اینجوریه ک بگم طلاق مخالفت نمیکنه ولی من نمیخام طلاق بگیرم چون بچه کوچیک دارم میخام تا جایی ک راه داره درست کنم زندگیمو.بنظرتون امکان داره شرایط بهتر بشه و عوض بشه این ادم؟

خیر متاسفانه 

چون یطرفه نمیشه 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازهمسراولم بخاطرخیانت جداشدم اون دوباره ازدواج کردالان ۱۰سال ازون روزامیگذره واون هنوزداره به کارخودش ادامه میده یکی رومیشناسم بچه دومشوبارداره شوهرش خیانت میکرداون زن خرابه الان ازش حامله ۴ماه سن بچه هم طوری نیس بشه باقرص حلش کردخیانت توجیحی نداره وموندن باطرف مساوی بابیماری جنسی گرفتن

حتما برو مشاور عالی عزیزم و یه تصمیم محکم و درست بگیر

مشاوره رفتم فایده نداشت،،،الانم قهر کردم خونه پدرمم،اونم میگ مشکلی با طلاق نداره.ولی بچم خ ب پدرش وابسته س اذیت میشه.و خانواده خودمم راحت با این قضیه کنار نمیان.نمیخام طلاق بگیرم تا جایی ک ممکنه نمیدونم چیکار باید بکنم

نمیزاره جلو گیری کنم 😣  فقط تنها کارم این زود پامیشم

زود پاشدن ک فایده نداره.از شبکه بهداشت بپرس و یجوری ک نفهمه مطمئن جلو گیری کن.واقعا اشتباهه تو این شرایط بچه دار شدن منم این اشتباه و کردم و الان ک دگ میخام طلاق بگیرم بخاطر بچم نمیتونم

دنبال کارهای طلاق بودم که فهمیدم بازدارنده خونه بابام البته بگم خداروشکر خیلی بچه دوست منم تا هفت ماهگی بگم خونه بابام بودم هفته  ای ده روزی یبار اجازه میدادم لیمو ببینه بجز روزهای اول که میومد و دوباره دعوا شد