2777
2789
عنوان

حدف تاپیک🚩🚩🚩

133 بازدید | 29 پست

چرا واقعا همه تاپیک نمیزنید؟؟؟

متوجه نیستید این سایت این همه درامد داره از کاربراش ب دست میاره بدون اینکه یه امکانات حداقلی در اختیارشون بذاره؟؟؟

یه تاپیک ساده زحمتی نداره واستون

انقد بی تفاوت رد نشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه محفل چت خصوصی نداریم که با دوستامون گروه خصوصی بزنیم 

حق عکس گذاشتن نداریم چون خرااابه 

درخواست دوستی و دسترسی به دوستامون خرابه 

حذف تاپیک نداریم 

درخواست تغییر اسم نداریم 

قدرت دیس لایک نداریم 

قدرت بلاک نداریم 

پس بگید ما اینجا فقط ربات تولید محتوا در راستای موضوعات دلخواه مدیر سایتیم چون ۹۰ درصد موضوعاتم که ممنوعه س 

یکم به خودتون بیاید حقتونو بخاید 

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖وقتے جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را مے فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش مے دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود مے گردند.    سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، براے اولے منزلت زن را باید شکست، دومے منزلت معلم، سومے منزلت بزرگان و اسطورها.

خب همین تاپیک زدنتون هم به نفعشونه دیگه

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

دوستاتونو تگ کنید اونام دوستاشونو تگ کنن اینجوری حداقل تعداد نفراتی که مطلع میشن زیاد میشن

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸