2777
2789
عنوان

...

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 123 پست
جریان چیه

ی تاپیک دورهمیه

که همه جمع میشیم

بعد ی عده همش گزارش میزنن!

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نی_نی_یار_شب  سلام

میشه تاپیک دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت رو برگردونید ؟ بی دلیل ترکوندن تاپیک رو 

حرفی نبوده که باعث گزارش خوردن تاپیک بشه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
کاش نشون میداد کین    

کاش

@نی_نی_یار_شب    سلام میشه تاپیک دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت رو برگردونید ؟ بی دلیل تر ...

سلام با گزارش ترکیده دوباره میترکه...نمیشه برگرده

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

تاپیکای پربازدید رو برمیگردونن

تاپیک جدیدی نیست! 

یکسال پیش زدم تا الان کلی ترکیده! 

نمیفهممشون

چرا نمیشه ؟ 

نینی یار پنج خوب میدونن که همیشه بی دلیل برای تاپیکمون گزارش میزنن

میشه بازش کنید؟ فقط دورهمیه ارمیاست

هر سری برگشته..

عه وا ؟ نینی یار نداشتیما الان اون تاپیک پر خاطرس یکی از افتخارای سایته! اونو برنگردونید قراره چی بشه ؟ 

میخواید با حرف دو تا ادم بی فرهنگ که هی گزارش میزنن تاپیک سه هزار و خورده ای صفحه ای ما رو برای همیشه برنگردونید؟ 

عیبه  

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
تاپیک جدیدی نیست!  یکسال پیش زدم تا الان کلی ترکیده!     نمیفهممشون

یه عده بیکارن میشنن گزارش میزنن واسه تاپیکای پربازدید 

یه عده هم نمیخوان اون تاپیک تو پربازدیدا باشه یا از حسودیه اغلب یا خودشون استارتر تاپیکای پربازدید هستن میخوان توجه فقط به تاپیک خودشون باشه

یه عده بیکارن میشنن گزارش میزنن واسه تاپیکای پربازدید  یه عده هم نمیخوان اون تاپیک تو پربازدید ...

با ارمیا مشکل دارن اصلا 

عادت کردیم بهشون 

عه وا ؟ نینی یار نداشتیما الان اون تاپیک پر خاطرس یکی از افتخارای سایته! اونو برنگردونید قراره چی بش ...

فردا به نی نی یار 3 یا 5 بگید 

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar