2777
2789
عنوان

حذف تاپیک 🤘🤘🤘🤘👊👊👊👊

142 بازدید | 12 پست

👊

از ساعت 12 شب به بعد نه هیچ تاپیکی بزنید و نه هیچ پستی بزارید، حق ما این نیست که بتونیم ی حذف تاپیک ساده داشته باشیم؟!🚫

لطفا همکاری کنین امکانات خودمون بیشتر میشه

🚫از ساعت 12 شب تا 10 صبح🚫

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

کاش سهمیه ی تاپیک ها رو امروز کمتر کنن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

حذف تاپیک حق نیست

لطف مسئولین سایت بوده

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یکی میگه مونا تهرانی کیه؟

چرا هی تگش میکنین؟؟

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 
اگه این قابلیت حذف تاپیک ب سایت اضاف بشه  چ ضرری بهت میرسه ک اینقدر ناراحتی؟

ناراحت نیستم، درخواست تون معقول نیست 

منم میخوام یه تعداد از تاپیک هامو حذف کنم ولی اگه اختیار حذف تاپیک به همه داده بشه خیلیی راحت دروغ میگن و تاپیک هاشونو حذف میکنن و کسی هم نمی‌فهمه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
ناراحت نیستم، درخواست تون معقول نیست  منم میخوام یه تعداد از تاپیک هامو حذف کنم ولی اگه اختیار ...

ببین بهتر از اینه ک یسری تاپیک ها بمونه و شناسایی بشیم

ببین بهتر از اینه ک یسری تاپیک ها بمونه و شناسایی بشیم

تاپیک هایی که اینجوری باشن رو نی نی یار میترکونه

تاپیک هایی که اینجوری باشن رو نی نی یار میترکونه

ن من خیلی خواستم نکردن 

در صورتی ک تو او تاپیک ها آدم کلی از مشکلاتش میگ ک قابل شناسایی هس