2821
2789
عنوان

دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست

اسی زندگیتو دست اینا نده

من به حرف ی فالگیر  قهوه و شمع و ... موکلدار گوش کردم کلی ضرر مالی کردم واقعا حسرت پولم‌ رو میخورم که چرا با اون مشورت کردم و فرصت رو از دست دادم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی زندگیتو دست اینا نده من به حرف ی فالگیر  قهوه و شمع و ... موکلدار گوش کردم کلی ضرر مالی کر ...

خب چیکار کنم بنظرت خیلی داغونم 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
خب چیکار کنم بنظرت خیلی داغونم 

تلویزیون و حرف اضافه و کار بی خودی رو یه مدت بزار کنار  و تسبیح بگیر دستت پشت هم صلوات بفرست

چند هفته پشت هم ببین راه باز میشه برات

فقط سکوت کن و بگو خدایا حقیقت رو بهم نشون بده کار از کجا میلنگه این خرابی پیش اومده

فقط صلوات بفرست

من پیش ادم های مختلفی برای سحر  باطل کردن رفتم بعد بیست سال بهت بگم فقط دوبهم زن هستند کور میکنند شفا نمیدن

اسی چهل روز بقره پخش کردن رو هم من انجام دادم تو تلگرام فایل رو ببری  با سرعت ضربدر۲  پخش میتونی بکنی که زودتر تموم بشه

ولی سکوت و صلوات شبانه روزی بهتره  

صلوات جامع ترین دعاست

2823
2791
2779
2792