2821
2789
عنوان

دعا نویس

192 بازدید | 23 پست

بچه ها تورو خدا خواهش میکنم خیلی خیلی واجب دارم میشه یه دعا نویس خوب معرفی کنید 

خیلی کارم گیره لطفا لطفا بهم معرفی کنید اگه میدونید کسی هست که کارش خوبه 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند روز پیشم تاپیک زدم نینی یار ها ترکوندنش نکنید لطفا خیلی نیاز دارم 😭😭😭

واقا به این چیزا اعتقاد داری 

ارع چون از بس برام گرفتن و بدرد خورده و موثر بوده منم کردن مث خودشون 

حالا من برا بار اوله میخام دعا بگیرم 

چرا دعا نویس؟ چرا خودت دعا نمیکنی، مشکلت چیه؟ 

با دعا کردن من حل نمیشه خواهر 

شوهرکودن من یعنی بدبخت تقصیری هم نداره از بس مادرش براش دعا گرفته دیگه هیچیو نمیبینه 

سه تا زمین داشتیم دوتا ماشین همه رو زده به اسم خواهر و مادرش منو اصلا نمیبینه هرچی میگم قبول نمیکنه اصن انگار من نیستم ارزشی ندارم براش 

به کسی که اعتماد داشتم  حس شیشمم هست  گفت یه مادر دختر طلسمت کردن من دیگه چیکار کنم بتظرت اینا با دعای من حل میشه نابودم کردن زندگیمو سیاه کردن  حالا اگه شوهر ابجیش بگه دوتا زمین بزن به اسم من یا بفروشنشون چی ایقد احمقه شوهر کودن من 

تک نیت رایگان چکاوک تو اینترنت و با تلگرام سرچ کن

واقعا کارش خوبه 

چجوریع هزینش چقده 

40روز سوره بقره بخون انشالله باطل میشه 

شما دعا نویس چیزی هستین 

از کجا میدونی 

هزینه اش بالاست اول تک نیت رایگان رو بگیر شاید نداشته باشی

نن  کار به هزینش ندارم فقط جواب بگیرم هزینش هرچی باشه میدم 

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

حقوق

روشنییییی | 40 دقیقه پیش

وصل شدید

لیییییلی | 40 دقیقه پیش
2791
2779
2792