ایناییم ک دیدم خب باهاشکن همکلام نشدم فقط دیدم ب کسی نگا نمیکنن
یستگی ب ادمش داره هزارتا دلیل داره صرفا بخاطر پول نیس
من تقریبا تو فامیل پولداری بزرگ شدم ،بجز یکی دونفر مغرور ندیدم
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
ن یکی از دوستای من اصلا پولدار نی فقط کلی عمل کرده و هروز موهاش یه رنگه همش با پسرای پولدار دوست میش ...
آره چرا دروغ باشه
همه جور ادمی هست
مگه ادم پولدار شاخ و دم داره
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
چم من کلا از پسر گستاخ خوشم نمیاد و با چند تا پسر پولدار ک برخورد داشتم انگار سقف آسمو ...
میگفتی برو باخرابا و پولیا ،چپروو
خیییلییی🤣🤣 اونا ک خیلی لاشی بودن حالا دیگه نمیدونم فقط اونا لاشی بودن یا پسرای دیگه هم البت ...
اره بعد ک وقت ازدواجشون میرسه،دختر خونگی ها خووب. میشن ،باید برن با اونا درصورتی ک هرکار خواستن کردن