nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 عنوان بارداری 68 بازدید | 4 پست بچه ها من چهار روزه از زمان پریودم گذشته و پریود نشدم علائم پریود (کمر درد دل درد و.....) دارما ولی خونریزی نیست امکان داره باردار باشم میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :) 1402/04/20 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیجون3پریجون عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4438 رابطه بدون پیشگری داشتی؟ بی بی بذار چهار روزه از وقتت گذشته اگه باردار باشی نشون میده 🥰🥰
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 رابطه بدون پیشگری داشتی؟ بی بی بذار چهار روزه از وقتت گذشته اگه باردار باشی نشون میده اره اقدام به بارداری کردم اخه چون اقدام به بارداری اولمه و فقط ماه اوله که بدون پیشگیری رابطه داشتم یعنی میشه فقط برای یکی دوبار باردار شد اخه به این سرعت 😅 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
نازیجون3پریجون عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4438 اره اقدام به بارداری کردم اخه چون اقدام به بارداری اولمه و فقط ماه اوله که بدون پیشگیری رابطه ... چرا نشه میشه من خودمم فقط با یبار بادار شدم . انشالله بی بی مثبت میشه نه ماه بعد بغلته 🥰🥰
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 چرا نشه میشه من خودمم فقط با یبار بادار شدم . انشالله بی بی مثبت میشه نه ماه بعد بغلته قربونت برم عزیزم ممنون انشاالله نصیب خودت جانم میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)