2821
2789
عنوان

بارداری

68 بازدید | 4 پست

بچه ها من چهار روزه از زمان پریودم گذشته و پریود نشدم علائم پریود (کمر درد دل درد و.....) دارما ولی خونریزی نیست 

امکان داره باردار باشم 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
رابطه بدون پیشگری داشتی؟ بی بی بذار چهار روزه از وقتت گذشته اگه باردار باشی نشون میده

اره اقدام به بارداری کردم 

اخه چون اقدام به بارداری اولمه و فقط ماه اوله که بدون پیشگیری رابطه داشتم یعنی میشه فقط برای یکی دوبار باردار شد اخه به این سرعت 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اقدام به بارداری کردم  اخه چون اقدام به بارداری اولمه و فقط ماه اوله که بدون پیشگیری رابطه ...

چرا نشه میشه من خودمم فقط با یبار بادار شدم . انشالله بی بی مثبت میشه نه ماه بعد بغلته

🥰🥰
چرا نشه میشه من خودمم فقط با یبار بادار شدم . انشالله بی بی مثبت میشه نه ماه بعد بغلته

قربونت برم عزیزم ممنون انشاالله نصیب خودت جانم 

2823
2791
2779
2792