pastillam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3581 عنوان بابام پول تو جیبی نمیده 194 بازدید | 9 پست نمیزارن برم کار کنم پول هم نمیدن من تو زندگیم همیشه به همه کمک کردم همیشه ولی الان که به کمک نیاز دارم خدا کمکم نمیکنه الان که اینارو میگم چون کفر کردم یه بلایی هم میفرسته برام مطمئنم خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋 1402/04/20 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنازجون عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 5499 بابای منم 12 ساله بیکارهاصلا فکر نمیکنن ما خرج داریمدوس دارم دهن بابامو جر بدم به کدامین گناه؟ من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶♂️.
pastillam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3581 شاید وضع مالیش خوب نیست چرا سرکار نمیری خوبه خرج خونم زیاده چون بچه زیاد اوردن خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋
pastillam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3581 بگو پس چرا بچه اوردی والا😒 خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋
pastillam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3581 چند سالته ۲۲ خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋
شوگر_مامی_بچه عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 4275 خوبه خرج خونم زیاده چون بچه زیاد اوردن اوکی ولی خب دیگه 20 سالت گذشته حداقل یه شغلی باید داشته باشی اصن دست به جیب بودن پدر تو این سن خوب نیست مستقل شو عزیزم
pastillam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3581 اوکی ولی خب دیگه 20 سالت گذشته حداقل یه شغلی باید داشته باشی اصن دست به جیب بودن پدر تو این سن خوب ن ... وقتی نمیزارن برم بیرون کار کنم وقتی دانشگاهم تموم نشده چجور مستقل شم گفتنش اسونه😑 خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋