2777
2789
عنوان

نمیایم سایت🙂

106 بازدید | 10 پست

به نشانه اعتراض نمیایم سایت⭕

اگه موافق هستین تاپیک اینجوری بزنین و تا درست نشده نیایم سایت

از ساعت ۱۲ امشب دیگه نمیایم

هیچ کامنتی 

هیچ تاپیکی نمیزنیم و نمیایم سایت تا رسیدگی کنند

#حذف_تاپیک_حق_ماست‍ 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

⭕به نشانه اعتراض نمیایم سایت⭕

اگه موافق هستین تاپیک اینجوری بزنین و تا درست نشده نیایم سایت

از ساعت ۱۲ امشب دیگه نمیایم

هیچ کامنتی 

هیچ تاپیکی نمیزنیم و نمیایم سایت تا رسیدگی کنند

#حذف_تاپیک_حق_ماست‍ 

🔴🔴🔴دخترا سهمیه تاپیک من تموم شد.ب بقیه بگین تو تاپیکای دیگران پست های طولانی نذارن ک تاپیک نزنین و فلان.فقط خودشون تامیک بزنن یا تو تامیکایی ک از خودمونه🔴🔴🔴مزاحم کاربرای دیگه نشین تو تاپیکاشون.هرجا بغیر از تاپیکهای مربوط ببینمتون گزارش میزنم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لطفا بجای گزارش و تعطیل کردن به خواسته کاربرها توجه کنید 

منم با پاک کردن تاپیک موافقم ولی به نظرم قابلیت بلاک از همشون مهم تر هست 

اون وقت لازم نیست همش تو جنگ و دعوا باشیم میتونیم با کلیک بحث رو تموم کنیم 

هم برای جو سایت خوبه هم خودمون 

اگه مخالفین گزارش نزنین فقط نخونید و رد شین 

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖وقتے جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را مے فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش مے دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود مے گردند.    سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، براے اولے منزلت زن را باید شکست، دومے منزلت معلم، سومے منزلت بزرگان و اسطورها.
لطفا بجای گزارش و تعطیل کردن به خواسته کاربرها توجه کنید  منم با پاک کردن تاپیک موافقم ولی به ...

♥️

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
چی شده من خیلی وقته نبودم میشه توضیح بدین

اعتراض بخاطر حقمون

#حذف ‍ تاپیککککک حقققققق ماسسسسسسستتتتت #بیایم ‍ از ۱۲ ببعد تاپیک # ‍نزاریم[هرکی به نبودن امکان حذف تاپیک اعتراض داره یه تاپیک در مورد همین موضوع بزنه 

حذف_تاپیک_حق_ماست#حذف_تاپیک_حق_ماست# حذف_تاپیک_حق_ماست#حذف_تاپیک_حق_ماست# حذف_تاپیک_حق_ماست#حذف_تاپیک_حق_ماست# حذف_تاپیک_حق_ماست#حذف_تاپیک_حق_ماست# حذف_تاپیک_حق_ماست#حذف_تاپیک_حق_ماست##حذف_تاپیک_حق_ماست 

#حذف ‍ تاپیککککک حقققققق ماسسسسسسستتتتت #بیایم ‍ از ۱۲ ببعد تاپیک # ‍نزاریم[هرکی به نبودن امکان حذف ...

👏🏻

مگه در روز چند تا تاپیک میشه زد

۶تا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
2790
2778
2791
2779
2792