2821
2789
عنوان

ما حق داریم🙂

89 بازدید | 9 پست

تاپیک که می‌خوایم رو حذف کنیم 

بلاک کنیم 

درخواست دوستی بدیم و گفت و گوی خصوصی داشته باشیم 

اسم رو تغییر بدیم 

پست رو پاک کنیم 

لطفاً برای کاربران نی نی سایت ارزش قاعل بشین💕🙏🏻

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با تشکر از انتقاد درستت👍کامل یجا همه رو گفتی✊😎

🤍🙏🏻💕

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
ینی الان شما نمیتونی درخواست دوستی بدی و گفتگوی خصوصی داشته باشی؟؟؟!!  

بعضی از دوستان مشکل دارن در این قضیه 

دقیقا👍🏻👍🏻 

مورد بوده اسمش یه فحش شده بود میخواست تغییر بده بنده خدا نتونست😅

با افتخار گیلکم از شهر باران های نقره ای رشت🦋شما غصه این سرزمین رو نخورید آقا ،،، این خاک سالهاست تشنه عدالته...
اون میکروفون من کووووو یا ایرادات سایت رو رفع میکنید یا کوچ میکنیم میریم ددی سایت رو تسخیر میکنیم🤣

🤣قربون صدات

دقیقا👍🏻👍🏻  مورد بوده اسمش یه فحش شده بود میخواست تغییر بده بنده خدا نتونست😅

اره بنده خداا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز