2777
2789
عنوان

خدایا چه کنم

526 بازدید | 9 پست

امشب بلیط قطار داریم به سمت مشهد

حالم بده نمیتونم هیچکاری بکنم

آخه چرا با این مریضی قصد سفر کردم

نه میتونم ناهار درست کنم نه میتونم شام برای قطارمون

از حال بدم استرس گرفتم به هیچکس هم نمیتونم بگم

روم نمیشه به شوهرم بگم نریم مشهد

حالمم اصلا خوب نیست

خدایا چه کنم با این حالم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

چرا حالت خوب نیس

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطر بیماریم

بیماریت چیه 

اتفاقا برو مشهد برو حرم هم انشالله حال روحیت خوب شه هم حسمی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم امام رضا شما رو طلبیده پس حتما سفر رو برید ، امام رضا مطمئنا از شما محافظت میکنه .انشااله بسلامت برید و برگردید، فقط عزیزم یه خواهشی دارم از شما سلام من رو امام رضا برسونید و دعا کنید توی حرم که امسال به اون رشته ای که میخوام برسم چون خیلی خیلی گرفتارم.ممنونم💜

کاربری دوتا همکلاسی🌱
عزیزم امام رضا شما رو طلبیده پس حتما سفر رو برید ، امام رضا مطمئنا از شما محافظت میکنه .انشااله بسلا ...

چشم عزیزم حتما بهش میگم

ان شاءالله به آرزوهات برسی عزیزدلم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

ثودک قشنگم خیلی وقت دنبال میکنم تایپیکهاتونو

ایشالله که امام رضا خودش از خدا شفاتونو میگیرن و یه بچه هم به چشم روشنی برات هدیه میده

التماس دعا دارم اسمم زهراس ازمون دبیری دارم میشه پیش امام رضا برا من هم دعا کنی چون خیلی تاحالا زخم زبون خوردم و تلاش کردم