2777
2789
عنوان

خانومایی که سیگار می‌کشید بچه دارید یه سوال ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 34 پست
واقعن بعد پسرش رفته بود یه گوشه دور از اینا عین افسرده ها سرشو گذاشته بود رو میز 

اخی عزیزم🥺کاشکی متوجه بشه یکی بهش بگه گناه داره

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد ها چی؟ پسر قلیون بکشه؟

گفتم بالا ک دود کلا خوب نیست و ادامه گفتم مخصوصا واسه زنا 

در کل دود بده

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

کاش این کارو نمیکرد 

روی روان بچه خیلی اثر میزاره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
چ ربطی ب ظرافت داشت

نظر شخصیه منه

کلا خوشم نمیاد زن دهنش بوی دود و الکل بده ، واسه مرد هم اصلا خوب نیست ولی واسه زنا بدتره ، من حس میکنم همین بوی دود و الکل ظرافتشونو خراب می‌کنه 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
گفتم بالا ک دود کلا خوب نیست و ادامه گفتم مخصوصا واسه زنا  در کل دود بده

عشقم خیلی میکشه قلیون وحشتناک میترسم چیزیش بشه

من خیلی بدم میاد که خانوما هم سیگار میکشن اینا باید الگو بچه هاشون باشن بعد خودشون...

آخه یه زن باید ظرافت و زنانگی خودش و داشته باشه نه این که لباس و دهنش بو گند سیگار بده اصلا نمیتونم هضمش کنم

البته من سیگار کشیدن مردا رو هم تایید نمیکنم بگم چون مردن حق دارن سیگار بکشن 

عشقم خیلی میکشه قلیون وحشتناک میترسم چیزیش بشه

حتما حتما ازش بگیر با ملایمت باهاش حرف بزن ، چون اسم میگیره خدای نکرده یا ریه هایش عفونتی میشه اصلا نذار 

شاید باور نکنی ولی همین قلیون کم کم میشه سیگار و....

از همین الان جلوشو بگیر 

مرد ها چی؟ پسر قلیون بکشه؟

به نظر من مرد و زن نداره کلن دود ضرر داره برای ریه من شوهرم میکشه دوس ندارم هر وقت قلیون میکشه بهدش سرفه میکنه ولی توجیه میکنه میگه نوشابه فست فود اونا هم بدن ولی تو گاهی میخوری منم گاهی قلیون میکشم

حتما حتما ازش بگیر با ملایمت باهاش حرف بزن ، چون اسم میگیره خدای نکرده یا ریه هایش عفونتی میشه اصلا ...

اصلا گوش نمیده مامان باباش عین خیالشون نیس 

به نظر من مرد و زن نداره کلن دود ضرر داره برای ریه من شوهرم میکشه دوس ندارم هر وقت قلیون میکشه بهدش ...

آره خیلی بده عشقم قلیون میکشه .خدا رحم کنه

اصلا گوش نمیده مامان باباش عین خیالشون نیس 

اینکه خیلی بده ،

خودت اقدام کن ، شده قهر کن ی مدت باهاش ولی بگو بذاره کنار