دنتیستتون3 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3478 عنوان کسی میدونی دوتا جفت روحی ،چه ویژگیایی دارن؟ 736 بازدید | 25 پست مکمل همدیگه هستن؟یعنی مثلا یکی زودتر عصبانی میشه و یکی دیگه اروم تره..یکی با مسئولیت تر از اون یکیه و...؟یا اینکه کاملا مثل هم هستن؟مثلا هردو عصبی.هردو بی مسئولیت و...؟ 1402/04/20 | 12:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 اخ جون عاشق این مباحثم الان واست میگم😁 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
دنتیستتون3 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3478 اخ جون عاشق این مباحثم الان واست میگم😁 مرررسی😍😍😍
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 جفتای روحی کنار هم آرامش دارن با هم حالشون خوبه خصوصیات اخلاقیشون تا حد زیادی شبیه همه حتی ممکنه قیافشونم مثل هم باشه.سعی میکنن به هم کمک کنن.ممکنه تو همون نگاه اول حس کنی سالهاس میشناسیش 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 مهمترین چیز اینه که حستون کنار هم خوبه آرامش دارید🥺اینم بگم دوتا جفت روحی حتما جنس مخالف نیستن ممکنه خواهرتم جفت روحیت باشه 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
دنتیستتون3 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3478 جفتای روحی کنار هم آرامش دارن با هم حالشون خوبه خصوصیات اخلاقیشون تا حد زیادی شبیه همه حتی ممکنه قیا ... چ خوب😍😃🙌ممنون...الان طبق این توضیحاتی ک دادین یعنی تقریبا
دنتیستتون3 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3478 مهمترین چیز اینه که حستون کنار هم خوبه آرامش دارید🥺اینم بگم دوتا جفت روحی حتما جنس مخالف نیستن &n ... چ جالب...راستش من باهاش تو رابطه نیستم ک بتونم از دور تشخیص بدم کنارش ارامش دارم یا نه...فقط حس میکنم یه سری از اخلاقیات مون مثل همه...
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 چ خوب😍😃🙌 ممنون... الان طبق این توضیحاتی ک دادین یعنی تقریبا 😍خواهش میکنم عزیزم❤❤توام کنارش حس آرامش داری ؟من وقتی کنارش بودم دلم میخواست اون لحظه تموم نشه با اینکه کلا ۵ دقیقه هم با هم حرف نزدیم 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 چ جالب...راستش من باهاش تو رابطه نیستم ک بتونم از دور تشخیص بدم کنارش ارامش دارم یا نه...فقط حس میکن ... منم همینطور باهاش تو رابطه نیستم🙂ولی کامل میشناسمش این چیزارو کلا زود میفهمم اها تا حالا از نزدیک دیدیش؟ 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
دنتیستتون3 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3478 منم همینطور باهاش تو رابطه نیستم🙂ولی کامل میشناسمش این چیزارو کلا زود میفهمم اها تا حالا از ... چ خوب🙃اره از نزدیک دیدمش ولی ارتباطمون خیلی رسمیه و تو جمع خانوادس و اونم خیلی ساکته و من نتونستم زیاد بشناسمش
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 راستش با خودش مشکلی ندارم...فقط چون از یه سری از مشکلاته خانوادگیمون خبر داره،میترسم در اینده اونا ر ... اها خب باید بیشتر بشناسیش تا مطمئن شی جفت روحی هم هستید یا ن 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 چ خوب🙃 اره از نزدیک دیدمش ولی ارتباطمون خیلی رسمیه و تو جمع خانوادس و اونم خیلی ساکته و من نتونستم ... سر حرفو باز کن تا بتونی بشناسیش 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕
دنتیستتون3 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3478 اها خب باید بیشتر بشناسیش تا مطمئن شی جفت روحی هم هستید یا ن درسته..البته ک خودمم وسواس فکریه شدید دارم و کلا ب چیزای غیر ممکن هم زیاد فکر میکنم....ولی خب...
دنتیستتون3 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3478 سر حرفو باز کن تا بتونی بشناسیش نمیتونم...چون تابلو میشه و میفهمه ازش خوشم میاد...چون کلا منم ساکتم و ب ندرت با پسری حرف میزنم..
نور__ماه عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4369 درسته..البته ک خودمم وسواس فکریه شدید دارم و کلا ب چیزای غیر ممکن هم زیاد فکر میکنم....ولی خب... به افکارت وسواسیت پر و بال نده منم قبلا خیلی وسواس داشتم 💛خدای من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛 🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡 به درخواست خودم تعلیق شدم💕