2777
2789
عنوان

خودکشی؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 50 پست
فدات عزیزم هیچوقت واسه ازدواج عجله نکن این خانوم خواسته با حرفش تورو ناراحت کنه و اعتماد به نفستو پا ...

اره زورش میاد اعتماد به نفس داشته باشم و حق دارم داشته باشم ماشالا دختر هیکلی قد ۱۷۰😄فیس جذاب و ظاهر آپدیت چرا اعتماد به نفس نداشته باشم مگه چیم از بقیه کمتره ولی مهم نیست عزیزم من این آدم سم انداختم دور، 

نه فدات اصلا به ازدواج فکر نمیکنم .شماهم حق داری عزیزم دیگه تجربه شد برات به هرکسی اعتماد نکنی ایشالا که موفق باشی مرسی از نصیحت و کمکت💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  از خدا برات آرامش میخوام ایشالا خدا کمکت کنه❤️ ولی یه سوال دارم ازت من دختر عمم دوست ...

عزیزم واضحه بنده خدا بهت حسودی میکنه اصلا کارش نداشته باش کسی که چشم نداره زندگی معمولی و آزادی بقیه رو ببینه بهتر اینه که ارتباطت باهاش محدود بشه اون درکی از هدف و کنکور نداره ب دل نگیر

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

دست بزن داره عزیزم خسیس و شکاک در حدی که توی این دوسال منو پامو از خونه بیرون نذاشتم تنهایی...بچه نن ...

وای عزیزم چقدر شبیه گذشته منی. منم خونواده ام به درد نخور بودم . منم چون نمی‌خواستم تو اون جهنم برگردم موندم. الان عین سگ پشیمونم. خدا لعنت کنه پدر و مادر افراطی منو

وای عزیزم چقدر شبیه گذشته منی. منم خونواده ام به درد نخور بودم . منم چون نمی‌خواستم تو اون جهنم برگر ...

عزیزم ایشالله هرچی به صلاحته ولی پدر و مادر من پشتمن ولی میگن سعی کن تصمیمی بگیری پشیمون نشی

خیلی دوسم دارن واقعا من دل نازکم تا یه چیزی میشه میام تاپیک میزنم🤣