2777
2789
عنوان

ژله رو کی از ...

67 بازدید | 6 پست

قالب در بیارم ؟   یعنی چند ساعت قبل از ورود میهمان ؟   اگه از قالب در بیارم بزارم یخچال تا چند ساعت بعد که میمهان میاد خراب میشه؟

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
به نظرم هرچه بیشتر توقالب بمونه بهتره چون هم خودش روبهتر میگیره هم ظاهرش خراب نمیشه

مثلا چقدر قبل تر از ورود مهمان؟   چون میخوام همه چی آماده باشه

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا یه ساعت

مرسیی

من اکثرا دوساعت قبل از قالب درمیارم که اگه مشکلی داشت وقت درست کردنشو داشته باشم .از قالب در میارم اماده میکنم میذارم دوباره یخچال تا مهمونا بیان

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
من اکثرا دوساعت قبل از قالب درمیارم که اگه مشکلی داشت وقت درست کردنشو داشته باشم .از قالب در میارم ا ...

مرسی 💚