2777
2789

چرا همه اینا طبیعیه 

لطفا تاپیک بزنید و اعتراضمونو مطرح کنید 

حق_حذف_تاپیک#  

امروز همه ی سهمیه هامونو تاپیک حذف تاپیک بزنیم و فزدا از ساعت 10 صبح هیچ تاپیکی نزنیم. موافقین لایک کنین و این رو نشر بدین. 

ولی امروز همه ظرفیت رو تاپیک بزنید هاااا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اصلا فقط،عشق بود هیجان و سر خوشی غربیی و خجالت یعنی چی

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
وااای نه دوران نامزدی لحظه ای نمی تونستم دوریش رو تحمل کنم اونم همین طور یکسره پیش هم بودیم 

سر کار نمیرفت مگه

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
عاشق بودین از قبلش؟

نه اومد خواستگاری دیدمش

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
مثلا خونشون بری خجالت بکشی

راستش فقط،برای بار اول بلاخره ادم معذب میشه رفتع رفته بهتر میشه