2777
2789

۶ سال برای رسیدن بهش دعا کردم حدیدا فهمیدم واقعا ادم مزخرفیه 

ما دانشجوی سال اخر پزشکیم و همکاریم  امروز مریض کد خورده بود و بعد ما رفتیم cpr اینcprخیلی انرژی میخواد اون رفت نشست ما ۳ تا دختر بودیم اون اصلا به رو خودش نیار کلا زندگیش حول محوره خودشه تو کشیکم باهاش بودم اذیت کرد باز دوسش دارم ولی میخوام رو دلم پا بذار به نمایندمون بگم که باهاشون هم کشیک نشم چون کلا اعصابم رو خورد میکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میخوام بندازمش دور بد بودنش برام اثبات شده ولی دلم همیشه میلرزه ولی میخوام جلو خودم رو بگیرم&nbs ...

الان داشتم تایپیک بغلی 

به یکی یاد میدادم چه جوری از روش جادوی سیاه استفاده کنه که دوست داشتنشو فراموش کنه 

اره میخوام بندازمش دور بد بودنش برام اثبات شده ولی دلم همیشه میلرزه ولی میخوام جلو خودم رو بگیرم&nbs ...

واسه ادم کثیف دلت میلرزه؟ اونقدر با ادم های با شخصیت و فهمیده اشنا بشی به این روزها میخندی

یعنی دکتر بی وجدان بیمار مرد که مرد . به شغلش تعهد نداره به شمام نمیتونه تعهد داشته باشه هرچیزی رو ب ...

فقط درس میخونه حالا ما به مریض رسیدیم خیالش راحت بود ولی من دستام دیگه میلرزید اون همینجوری نشسته بود 

فقط درس میخونه حالا ما به مریض رسیدیم خیالش راحت بود ولی من دستام دیگه میلرزید اون همینجوری نشسته بو ...

اگه دکتری فقط به درس خوندنه پس واسه چی دوره اموزشی واسشون میذارن؟؟ ن وجدان کاری و اخلاقی داره ن مسیولیت پذیره دکتری بخوره تو سرش لابد زوری داره میخونه فقط به پول چندسال دیگه برسه خدا بهمون رحم کنه به راه بیاد تا بقیه رو نکشته

2790
2778
2791
2779
2792