2777
2789
عنوان

چی شده سایت

116 بازدید | 10 پست

من تا ساعت ۸اینجا بود خبری نبود چیشده یهو همه تاپیک حذف

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرارمون ساعت ده بود اعتراض کنیم

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

اره منم خوابم برد چیشده ؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اربابم
تعداد پست: 4824

عزیز دلم اگه چند روز هیچ تاپیکی جز تایپک اعتراضی نزنیم مجبور میشن قابلیت حذف رو بهمون بدن 

تاپیک های متفرقه رو جواب ندید و تاپیک های متفرقه نزارین ممنونم ازتون لطفا متحد باشیم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 4824  عزیز دلم اگه چند روز هیچ تاپیکی جز تایپک اعتراض ...

قبلا هم چند سری کاربران اینجوری اعتراض کردن ولی متاسفانه اهمیتی نمی‌دن به خواسته کاربرا

قبلا هم چند سری کاربران اینجوری اعتراض کردن ولی متاسفانه اهمیتی نمی‌دن به خواسته کاربرا

منم این پیامو کپی کردم 

الان همه دارن پشت سر هم تاپیک میزنن ببینم چی میشه

بنظر منک تهش میگن عزیزان بیه👍

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
منم این پیامو کپی کردم  الان همه دارن پشت سر هم تاپیک میزنن ببینم چی میشه بنظر منک تهش میگن ع ...

موافقم 🤣🥴