2821
2789

عزیز دلم اگه چند روز هیچ تاپیکی جز تایپک اعتراضی نزنیم مجبور میشن قابلیت حذف رو بهمون بدن 

تاپیک های متفرقه رو جواب ندید و تاپیک های متفرقه نزارین ممنونم ازتون لطفا متحد باشیم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسئولان محترم سایت و دوستان عزیز

تا زمانی که درخواست ما یعنی حذف اختیاری تاپیک امکان پذیر نشه تنها تاپیکی که زده میشه فقط و فقط در مورد اعتراض هست

و به تاپیک های متفرقه جواب داده نمیشه

اگر اتحاد داشته باشیم

بلاخره مجبور میشن خواسته مارو اجرا کنن

فقط کافیه هیچکس به تاپیک های متفرقه جواب نده

ممنون از همه

بزن باران که دین را دام کردند....🖤

تخم مرغ آبپز سیب زمینی آب پز سیب رنده شده آب هندونه طالبی برای سوپشم سیب زمینی پیاز سبزی آلوها کرفس هویج کدو زرشک لیمو سیر زردچوبه برنج  بلغور گندم آرد بیشتر سعی کن از استخوان مرغ و گوسفند برای سوپ استفاده کنی تا گوشت برای زیر یک سال لبنبات نمک حبوبات عسل توت ها و شکر ممنوعه ۹ ماهش تموم شد بهش خرما و موز هم بده

ممنون..بعد تا چند ماهگی باید کامل میکس کنم؟

من هیچ وقت میکس نکردم همیشه با پشت قاشق له میکردم میکس کردن مزه غذا رو بد میکنه مثلا سوپش رو ی تکه سیب زمینی له میکردم میزاشتم دهنش بعد ی قاشق از آبش میدادم بعد ی تکه هویج اینطوری هم بیشتر میخوره هم از طعمش لذت میبره سوپشم هر بار با چند ماده درست میکردم که هر روز مزه جدیدی باشه مثلا ی روز کرفس ی روز آلو ی روز گرد لیمو   یکبار سوپو میکس کن ی طعم یکنواخت مبشه اما اونطور که گفتم حس خوبی میده فقط حواست باشه نمک شکر کره روغن اصلا بهش نده 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز