2777
2789
عنوان

مادرم😟😟

154 بازدید | 12 پست

وقتی بهش زنگ میزنم حین تماس همش با اطرافیانش حرف میزنه🤐همش میگم مادره من تماس برامن هزینه داره یه ۲دقیقه بابقیه حرف نزن ولی گوش نمیده🤕نمیدونم چرا اینطوری میکنه ولی حس میکنم دوست نداره زنگ بزنم

حتما یا کاری کردی یا چیزی گفتی یا اینکه دلش نمی‌خواهد با تلفن باهات حرف بزنه و میخواد که زود قطع کنی تماس رو

دقت کردی تو جهان همه چیز بی نهایت؟مثل تعداد ستاره ها یا وسعت جهان یا بی نهایت بودن اعداد و همینطور علاقه من به تو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما یا کاری کردی یا چیزی گفتی یا اینکه دلش نمی‌خواهد با تلفن باهات حرف بزنه و میخواد که زود قطع کنی ...

تا اونجایی که یادم میادکاری یاحرفی نزدم.ولی پدرمادرم ازتماس ورفت وامد فرارین یه جورایی عقیده دارن دختری که ازدواج کرده دیگه هیچ حقی نه به پدرمادرش ونه خونه پدری نداره🤐

خوشبحالتون که مامانت تون هستن ،ای کاش مادر منم زنده بود ،فقط جواب می داد همین 💔

خدارحمتش کنه.مادرمن هم ازما فراریه تنهایی روبیشتر دوست داره یه جورایی بود ونبودش فرقی نداره دوست ندارن سال به سال کسی خونشون بره 

تا اونجایی که یادم میادکاری یاحرفی نزدم.ولی پدرمادرم ازتماس ورفت وامد فرارین یه جورایی عقیده دارن دخ ...

پدر و مادر من اصلا اینطوری نیستن اون موقع که هنوز بچه نداشتم و تازه ازدواج کرده بودم شوهرم شیف هاش فرق داشت صبح می‌رفت شب میومد منم ساعت نه که همه کارا رو میکردم درو قفل میکردم میرفتم خونه بابام عصر برمیگشتم خونه مون شام درست میکردم کوچولو بودم اون موقع زود ازدواج کردم 

دقت کردی تو جهان همه چیز بی نهایت؟مثل تعداد ستاره ها یا وسعت جهان یا بی نهایت بودن اعداد و همینطور علاقه من به تو