2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون که نطرتو واسم گذاشتی

سلام اون تاپیک سوال پرسیده بودی نامزدش فوت شد دیگه بعضیا گفتن تاپیکش دروغه دعواشد  اونم نمیاد سایت ازاون موقع 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

سلام بچه ها من چند روزی فک پایین و چونه را عمل کردم و اومدم تجربیاتمو بهتون بگم 

من فک پایینم یکم عقب بود یکسال پیش ارتودنسی را شروع کردم و حدود ۵ روز پیش هم تو بیمارستان اصفهان  پیش دکتر مهدی ابریشمی عمل انجام دادم و خیلی راضیم و دکتر خیلی خوش اخلاق و خوبی هستن 

درد اصلا نداشتم و تنها سختی ک داره این هست ک باید غذا میکس و مقوی بخوری و نمیتونی زیاد حرف بزنی 

از فردای روز عمل کش ب دندونام انداخت و فک بالا و پایین را بهم وصل کرد و کل هزینه دکتر و بیمارستان و پیچ پلاکش ۴۰ میلیون شد  دو سه روز اول کمی حس ضعف داشتم ولی الان خیلی بهترم 

فقط لب پایینم و چونم بی حسه که دکتر گفت به مرور خوب میشه ولی به اون وحشتناکی که فکرشو میکردم نبود و همه چی براحتی پیش رفت 

چون خودم خیلی استرس داشتم اومدم اینجا بنویسم واسه کسایی که قراره عمل کنن  و اصلا نگران نباشید و توکلتون ب خدا باشه.

سلام بچه ها من چند روزی فک پایین و چونه را عمل کردم و اومدم تجربیاتمو بهتون بگم  من فک پایینم ...

خیلی ممنونم ازت که انقد مهربونی که تجربه خودتو با ما درمیون گذاشتی...میشه بپرسم چندسالتونه؟من ۳۰ سالمه بنظرت واسه من دیر نشده؟نمیشه بدون ارتودنسی عمل کنم؟

سلام بچه ها من چند روزی فک پایین و چونه را عمل کردم و اومدم تجربیاتمو بهتون بگم  من فک پایینم ...

سلام من خیلی میترسم عملش چقدر وخیم هست؟ چقدر درد داره؟ نمیشه بی حسی برای زمان زیاد بزنند؟ چندماه حالت بد بود؟ راضی؟ دیگه چه دکتر هایی را تحقیق کردی و ایشون رو انتخاب کردی؟ نترسیدی از جراحی 😢😢

چیکار کنیم دندون هامون پوسیده تر نشه؟ چه نوع مسواکی بهتره. چه نخ دندونی چه خمیر دندون و دهانشویه ای بهتره؟ روزی چند بار؟ 🤭