2777
2789
عنوان

سفر به همدان

207 بازدید | 8 پست

سلام ما خدا بخواد قرار ۴روز همدان باشیم 

هتل کتیبه جا رزرو کردم همدانی ها گل میشه 

حدودی برام برنامه بدین کجاها برم مثلا بگین روز اول برو فلان جا روز دوم برو....

لطف میکنید 

راستی لباس تو همدان چطوره قیمت هاش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما به گنج‌نامه و غار علیصدر یه سر بزن

مرسی گلم تغریبا جاهای دیدنیشو میدونم ولی نمیدونم کدوماش بهم نزدیکتر هست رو همین حساب کمک میخوام که مثلا روز اول کدوم جاها رو برم روز بعدش ..‌‌..

همدان شهر شیکیه و بسیار زیبا

من که رفتم یه کتابچه راهنما گرفتم و طبق اون‌پیش رفتم. چون چنتا موزه هست که تو شهر و نزدیک به همه و میشه یه صبح تا ظهر همه شو رفت.‌ قشنگترین جاشم ایستگاه بین راهی تله کابینه که دشت سبز و بینظیره. در کل همدان عشق منه

ببخشید که همدانی نبودم و نظر دادم

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
اونایی که تو شهر هستند  غار علیصدر خارج از شهر هست

گلم برای دیدن غار علیصدر الان لباس گرمی نیاز هست برای بچه هام بیارم حدودا ۱۵سال پیش که رفتم تو غار سرد بود ولی اونموقع آخرشهریور بود الان چی باید بیارم؟

گلم برای دیدن غار علیصدر الان لباس گرمی نیاز هست برای بچه هام بیارم حدودا ۱۵سال پیش که رفتم تو غار س ...

نه 

توی غار کمی خنکه 

اگه کسی سردش میشه میتونه یه چیزی روش بندازه 

ولی اینکه فکر کنی یخ می کنی، نه