2777
2789
عنوان

دیشب...

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 53 پست
ببا پولدار چنتا مغازه داره منم چشم به پولش ندارم مامان میگه بگو

اگه چندتا مغازه داره چرا تو گرما وایمیسه دست فروشی میکنه؟🙄

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورشو نگرفتی حاجی هزینه‌ها خودتو میخاد بده:/

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

خیلی ساده‌این بخدا😂

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

ای بابا چرا هی قضوتر میکنید من خودم اوضام خوبه مادرم پیله کرده بگو

برا مامانت توضیح بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منم به مادرم میگم وقتی خودم میتونم خدجش بدم چرا بگم پیله کرده بگو

ب مادرت الکی بگو گفتم گفته فعلا لیستم پره ک بیخیال بشه اما خودت نگو خواهر خودتو کوچک نکن شاید یارو ادم خرابی باشخ بخواد ب بهونه سگ سواستفاده کنه ازت خدایی نکرده

منم به مادرم میگم وقتی خودم میتونم خدجش بدم چرا بگم پیله کرده بگو

ببین بگی ریدی به ابروی خودت هااا از من گفتن بود

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن