2777
2789
عنوان

افزایش وزن

2615 بازدید | 14 پست

سلام. الان یکماه شده که اصلا وزنم اضافه نشده وزن جنین هم. تو رو خدا کسی مثل من بوده؟!چرا هرچی میخورم وزنم تکون نمیخوره...گوشت و مغزیجات هم هر روز میخورم.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

آلا جون آخرین سونو رو چند هفتگی انجام دادی ؟

دکترم هر دو هفته که میرم پیشش سونو میکنه خودش. هفته پیش یعنی ۳۴ هفته تمام اونجا بودم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترم هر دو هفته که میرم پیشش سونو میکنه خودش. هفته پیش یعنی ۳۴ هفته تمام اونجا بودم.

اها بسلامتی. نه یعنی میگم آخرین سونو وزن چند هفته بود و چند بود وزنش ؟

چون بچه هفته ای حدود ۲۰۰ خرده ای گرم وزن میگیره

اها بسلامتی. نه یعنی میگم آخرین سونو وزن چند هفته بود و چند بود وزنش ؟ چون بچه هفته ای حدود ۲۰۰ خرد ...

۳۲ هفته ۲ کیلو بود؛ ۳۴ هفته هم ۲ کیلو بود. 

وزن خودم اول کم شد و بعد الان ثابت شده این یعنی وزن نگرفته😭😭😔

۳۲ هفته ۲ کیلو بود؛ ۳۴ هفته هم ۲ کیلو بود.  وزن خودم اول کم شد و بعد الان ثابت شده این یعنی وز ...

اهان 

خب لیدی میل اینا نمیخوری؟ یا همین موادی که میگن واسه وزن گیری خوبه ؟

نگران نباش شاید معده ت مشکل پیدا کرده عزیزم 

اهان  خب لیدی میل اینا نمیخوری؟ یا همین موادی که میگن واسه وزن گیری خوبه ؟ نگران نباش شاید مع ...

نه عزیزم. دکترم حتی مولتی ویتامین هم نمیده اما من خودم خریدم دارم میخورم. خیلی برام عجیبه. من در حالت عادی راحت چاق میشم چرا هرچی میخورم وزنم بالا نمیره...نگرانیم بابت اینه با کمبود وزن دنیا بیاد و بستری بشه. اینقدر خسته ام...

نه عزیزم. دکترم حتی مولتی ویتامین هم نمیده اما من خودم خریدم دارم میخورم. خیلی برام عجیبه. من در حال ...

نگران نباش. من مولتی ویتامینی که از ماه پیش میخورم اکتی ناتال پلاس هست خیلی خوبه یه قرص مولتی هست و یه امگا ۳ هم کنارشه. هرروز بعد از ناهار یه دونه اکتی ناتال میخورم و یک روز در میان هم امگا ۳ میخورم. خیلی راضی ام

نگران نباش. من مولتی ویتامینی که از ماه پیش میخورم اکتی ناتال پلاس هست خیلی خوبه یه قرص مولتی هست و ...

من پرگناکر دارم امگا۳ هم جدا میخورم؛ البته داره تموم میشه. هفته بعد پس اکتی ناتال رو میگیرم. مرسی عزیزم

خدا کنه کامل و سلامت به دنیا بیاند بچه هامون. منکه از عید به اینطرف بارداریو واسه خودم زهر کردم اینقدر استرس کشیدم؛. 

من پرگناکر دارم امگا۳ هم جدا میخورم؛ البته داره تموم میشه. هفته بعد پس اکتی ناتال رو میگیرم. مرسی عز ...

انشالله عزیزم نی نی ها سالم و سلامت میان بغلمون و این روزهای پر استرس برامون خنده دار میشه.

منم بخدا از وقتی وارد ماه پنج شدم استرس داشتم هربار استرس یه چیزی.

بخدا خیلیا رو میبینم تازه هزارتا مشکل دارن عین خیالشون نیست بچه شونم آخر تپل و سرحال دنیا میاد.ماهم باید توکل کنیم بخدا.

الان مدتیه شروع کردم و قرآن میخونم خیلی بهم آرامش میده. تند خوانی جز به جز قرآن رو دانلود میکنم گوش میدم و خودمم میخونم باهاش. باور کن آدم خیلی آروم میشه

انشالله عزیزم نی نی ها سالم و سلامت میان بغلمون و این روزهای پر استرس برامون خنده دار میشه. منم بخد ...

من خیلی کسلم تو ذهنم میاد قرآن بخونم ولی حوصله م نمی گیره. ولی حرفت درسته فقط باید به خدا توکل کرد.ممنون عزیزم هرچی خدا بخواد. توکل به خودش. کاری از دستمون بیشتر ازین برنمیاد. پس بهتره بی خیال باشم امیدوارم بتونم.

تمام مشکلات من فکر کنم مربوط به نی نی سایت باشه هرچی اینجا خوندم بعدش سرخودم اومد...😤😤😤ولی باز میام!!

انشالله عزیزم نی نی ها سالم و سلامت میان بغلمون و این روزهای پر استرس برامون خنده دار میشه. منم بخد ...

تو زنگوله زده پیام بهم دادی عزیزم ولی دائم خطا میده و بالا نمیاد. نمیدونم چی نوشتی😘

تو زنگوله زده پیام بهم دادی عزیزم ولی دائم خطا میده و بالا نمیاد. نمیدونم چی نوشتی😘

هیچی عزیزم گفتم منم زیاد نی نی سایت و استرس های جدید بهم اضافه میشه خخخخخ اما از رو نمیرم باز میام

هیچی عزیزم گفتم منم زیاد نی نی سایت و استرس های جدید بهم اضافه میشه خخخخخ اما از رو نمیرم باز میام

😅😅😅 اینم عاقبت ما خل ها😉🤣ناراحت نشی شوخی کردم عزیزم.