2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی داده بود بهتون؟ مشکلتون درست گف؟

من رفته بودم معدمو گرم کنم ولی اون دارو برای پسردار شدن بهم دادگفت فیبروم رحم داری تو رحمت دستمال کاغذیه چند وقت پیش رفتم سونو هیچی نبود هزینه داروهایی که داده بود خیلی زیاد شد ...نتونستمم استفادشون کنم بسیار بسیار سخت بود نحوه استفادشون

من رفته بودم معدمو گرم کنم ولی اون دارو برای پسردار شدن بهم دادگفت فیبروم رحم داری تو رحمت دستمال کا ...

عه ب منم گف فیبرم داری توی لوله هات دستمال کاغذیه ب منم شوهرم دارو داد خیلی گرون شد نصفشو گرفتم

ولی هرچی دربارع منو شوهرم گف همش راست بود

عزیزم مشکلتون چی بود؟؟ از داروهاش نتجه گرفتین؟ من تازه رفتم پیششون داروهاشونو گرفتم

من مشکلم سردی رحم بود یه مدت داروهای بی بی رو مصرف کردم و خوب شدم و بی بی گفت اقدام کنید ، اما اون ماه باردار نشدم دوباره که رفتم پیشش گفت شوهرت باید معاینه بشه ، وقتی شوهرم معاینه کرد گفت جهش و پرش اسپرم خیلی کمه بهش دارو داد ، و همه دارو هارو مصرف کرد و اعمال یداوی رو انجام داد ، پریود که شدم رفتم پیشش بعد بی بی گفت شوهرم خوب شده و این ماه اقدام کنم روز ۱۳ ، ۱۴ و ۱۶ ، ما هم اقدام کردیم فعلا که باید تا ۳ شنبه صبر کنم چون تاریخ پریودمه ، دعا کن که نتیجه ببینم 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
عزیزم مشکلتون چی بود؟؟ از داروهاش نتجه گرفتین؟ من تازه رفتم پیششون داروهاشونو گرفتم

مشکلت چی بود ؟ شوهرتم معاینه کرد؟

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

مشکلت چی بود ؟ شوهرتم معاینه کرد؟

چه داروهایی داد؟ 

من مشکلم سردی رحم بود یه مدت داروهای بی بی رو مصرف کردم و خوب شدم و بی بی گفت اقدام کنید ، اما اون م ...

انشالله ب این وقت اذان همه دامنشون سبز شه شما ب زودی دامنت سبز شه

مشکلت چی بود ؟ شوهرتم معاینه کرد؟ چه داروهایی داد؟ 

اره شوهرمو معاینه کرد گف%20 جهشش کمه دارو داد وتس استفاده

ب شما ژل قطره داد؟استفاده کردین؟ خرگوشک چی اونم داد؟