2821
2789
عنوان

کمبود محبت 😔

295 بازدید | 8 پست

۱۵ سالمه از طرف پدر و مادرم کمبود محبت دارم نه پدرم و نه مادرم بهم محبت میکنن 

دو تا برادر دارم اصلا با اونا یه جور دیگه با من یه جور دیگه 

بعضی وقتا فکر دوست پسر به سرم میزنه حتی به خودکشی هم فکر میکنم 

چند وقت پیش با مامانم رفتم مدرسه که کارنامم رو بگیرم معدلم ۲۰ شده بود باورتون میشه اصلا نه مامانم نه بابام یه آفرین بهم نگفتن تازه معاونمون گفت دختر شما تنها کسی بوده که معدلش ۲۰ شده هیچی نگفت اینقدر آدم بی محبت مادرم ار من انتظار داره که بهش محبت کنم کی به من محبت کردن رو یاد داده مگه؟

کلاس سوم بودم یه بچه ۹ ساله میرفتم یه مدرسه ای که خیلی دورتر از خونمون بود منو پیاده فرستاد چون بابام سر کار بود و زورش میومد از پول خودش بده که من با آژانس برم اینجور مادری تا بحال دیده بودید؟

ولی من انتقام تک تک اشکامومیگیرم😊 اکانت مشترکه بین دونفر🖐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم. من خیلی چیزها را نمی دونم، ولی گاهی خود و مامان و بابا قربانی هستن. یعنی مامان بابای اونها هم محبت کلامی و عملی نداشته، شما به جای اینکه تو خودت بریزی، با مامانت با بابات حرف بزن. بهشون بگو همین معدل خوب، حداقلش یک افرین نداشت. تو دختری و گیرنده های احساسی ات بیشتره... به نظرم تو می تونی جو غالب خونه را عوض کنی

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

سعی کن تلاش کنی و به جایی برسی 

خیلی از آدم های موفق بدون تشویق دیگران به یه جایی رسیدن 

درسته حرفات درسته و حق داری .. ولی به جای اینکه خودت رو به خاطر رفتار دیگران اذیت کنی رو اهداف خودت تمرکز کن عزیزم 

نهایتا دو بار با پدر مادرت صحبت کن و بگو این رفتارشون رو دوست نداری خیلی آروم صحبت کن بحث نکن 

اگه دیدی تغییر نمیکنن خودت رو خودت کار کن بدون توجه به اطرافیان بری سمت اهدافت شک نکن اگه تلاش کنی خدا بهت کمک می‌کنه و به جایی میرسی همه تعجب میکنن

متاسفانه بعضی جاها، فقط به پسر اهمیت میدن و تو حالا سعی ات را بکن. به بابات بگو، به مامانت بگو، مثلا می بینی بابابزرگتم همین مدلی بوده. اصلا یاد نگرفتن به دختر هم اهمیت بدن. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز