2777
2789

شکمش کار میکنه؟یعنی برا دفع زور میزنه یا همینجوری خستگی در میکنه؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شایددلش دردمیکنه حتماببرش دکترشایدکولیک داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اره خیلی مقاله خوندم راه چاره پیدا نکردم میخوام ببینم کسی تجربه ای داره

پسر من کولیک داشت گلم

قطره میدادم ولی میگم درمان نمیکنه 

و رو پا تکون میدادم تکون دادن ارومش میکنه ولی تو رو پا نذار که پدر من دراومد ۲۴ ساعت رو پام بود 

اگه گهواره داری یا میتونی تهیه کنه حالا هر مدلشو  خوبه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اره خیلی مقاله خوندم راه چاره پیدا نکردم میخوام ببینم کسی تجربه ای داره

چند وقتشه عزیزم؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

کولیک داره دیگه طفلی اکثریت نوزادها همینن شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده دور شکمشو با یه پارچه نرم ببند شل باشه این دوره  باید بگذره 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
پسر من کولیک داشت گلم قطره میدادم ولی میگم درمان نمیکنه  و رو پا تکون میدادم تکون دادن ارومش ...

اره دخترمنم همش تو بغل و رو پا😭😭😭😭تازه گاهی اونم بیفایده اس سرپا