2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت هفت نبوده هنوز بیدار شدم الانم منتظرم بچم بلکه بخوابه برم به کارام برسم 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
یوقت کم خون نیستی؟یا کم نخوابیدی؟ منم ۷پاشدم دخترم رفت بیرون کوچیکه هم هنوز داره وول میخوره پانشده ...

خیلی کم خون نیستم ولی ویتامین دی بشدت پایینه. ولی این حجم بی حالی خستم کرده

وای خوشبحالتون عادت کردین به سحرخیزی من نه میتونم صبح زود بیدار شم اگه هم بیدار شم خیلی بی حالم

دیگه با بچه آدم مجبور میشه زود پاشه😅

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خیلی کم خون نیستم ولی ویتامین دی بشدت پایینه. ولی این حجم بی حالی خستم کرده

فکر کنم ویتامین دی پایین باشه هم بیحالی میاره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بارداری؟بسلامتی زایمان کنی

بله عزیزم 

خیلی ممنون☺️

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خیلی استرس دارم۴۲روز از سقط میگذره پری نشدم.صب بی بی گذاشتم خیلی زود پر رنگ شد .ترسیدم چون برا بقایا ...

خوب شاید باردار باشی عزیزم 

بعد از سقط که بتا بالا نمی مونه پایین میاد 

سریع برو یه سونو بده

خوب شاید باردار باشی عزیزم  بعد از سقط که بتا بالا نمی مونه پایین میاد  سریع برو یه سونو ...

اخه اشتباه من این بود بعداز سقط نرفتم برای بقایا.از صب خیلی سرچ کردم دیدم بخاطر بقایا هم بی بی مثبت میشه مثلا جفت دفع نشده رشد میکنه.حالم خیلی بده …