2777
2789
عنوان

زودتر از موعد

133 بازدید | 18 پست

وایییی یه سوال، اولین باره برام اتفاق میفته، من چند روز پیش فرش شستم تو حموم بعد همه جام درد می‌گرفت چند روزم خیلی گیلاس خوردم الان از دل پیچه بیدار شدم دیدم پریودممم😏😭😭😭حالم بده، چرا زود پریود شدم این ماه همه برنامه هام بهم ریخت الان، خطرناکه؟ ؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه کار سنگین کنی زودتر میشی،هیچ‌مشکلی نداره ولی ب کمرت زیاد فشار نیار،متاهلی؟بچه داری؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
یعنی بازم بعد این زود زود میشم یا برمیگرده به روال خودش؟ 

روال خودش....منم تا کار سنگین بکنم یا سنگین بلند کنم زودتر خون ریزی میکنم. من حتی یه بار رفتم شمال شاتل سوار شدم اومدم دو هفته زودتر خون ریزی کردم یه خاطر ضربه و فشاری که بهم وارد شده بود....

تنهایی هیچ وقت سنگین بلند نکن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نههه مجردم من بدبختتتت

اگه عقب میزنی نزدیک پریودی ورزش کن،اصلا کلا ورزش کن منظم میشه.پس مجردی حتما حواست ب خودت باشه تو میخای ی روز متاهل بشی مادربشی کمرتو داغون نکن.جوونای امروزی قوی نیستیم مثل قدیمیا

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
روال خودش....منم تا کار سنگین بکنم یا سنگین بلند کنم زودتر خون ریزی میکنم. من حتی یه بار رفتم شمال ش ...

اجیی من شدما ولی ازم نمیاد چی بخورم بیاد راحت شم شب تولد داریم میترسم اونموقعه دل درد بگیرم نتونم کاری کنم

اگه عقب میزنی نزدیک پریودی ورزش کن،اصلا کلا ورزش کن منظم میشه.پس مجردی حتما حواست ب خودت باشه تو میخ ...

این چند روز خیلی گیلاس خوردم، گیلاس هم کلا سردییه 😔از دل پیچه دارم میمیرم