2777
2789
عنوان

خانواده ی من 🥺

489 بازدید | 38 پست

بچه ها خانوادع من هم همه تحصیل کرده ان هم وجهه اجتماعی خوبی دارن همم توی فامیل جز شناخته شده ها و خانواده ی خوب محسوب میشه

ولی هر وقت میرم‌خونه بابام با حال داغون برمیگردم

همش یا دارن ناله میکنن از بی پولی( پولدارن نیستن حق دارن ولی خب  ندار هم نیستن درحد خودشون دارن تازه دست بقیه هم میگیرن)یا  بحث سیاسی میکنن

از نظر روحی حال همشون خرابه..ساعت۸شب میرم همه خوابن یا تو اتاق تاریک نشستن😭😭میرم مثلا دلم باز شه بدتر حالم گرفته میشه از مشکلاتشون میگن اینقدر حرص میخورم حال خودمم بد میشه بعد برمیگردم خونه بی حوصله و‌دپرسم که چند بار شوهرم غیر مستقیم بهم میگه چرا از خونه بابات میای دعوامون میشه

اگه هم نرم همش میگن کجایی بیا بهموم سر بزن غیر از منم باکس دیگه ای رفت و‌امد ندارن

منم همین طور تو‌خونه تنها نمیمونم شوهرم‌میگه بزو‌حونه بابات مگه چقدر زنده ان برو سر بزن کاری داشتن انجام بده ..ولی میرمم حالم بد میشه

وارد خونه میشم بدنم سنگین میشه از بس جو خونه سنگینه خوابم میبره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو باعث شادیشون شو مطمئنم میتونی

تنهایی نمیتونم 

به خدا با خانواده همسرم مقایسه میکنم میبینم چقدر اینا شادن همش میخندن دور هم جمعن درسته اخلاقاشون خوب نیس باهم هی همو ضایع میکنن ولی بازم میخندن 

ولی خانواده من بهشون نمیشه چیزی گف سریع گریه و قهر و‌ناراحتی

همش انرژی منفی 

قبلا له انرژی منفی اینا اعتقاد نداشتم ولی الان دارم ایمان میارم بهش

از بس خودشون فازشون منغیه هی اتفاقای بد حال بد براشون میاد

تنهایی نمیتونم  به خدا با خانواده همسرم مقایسه میکنم میبینم چقدر اینا شادن همش میخندن دور هم ج ...

فکر کنم واسه ماهواره هست خیلی انرژی منفی میده

شایدم بخاطر کم شدن ارتباط شون با خداست نمیدونم

اول ریشه یابی کن بعدش تک تک روشون کار کن که روحیه بگیرن با همشون همزمان حرف نزن ک چند نفر به یه نفر میشه

میشه برا ظهور یه صلوات بفرستی؟🌱
اگه بچه داری ببر همراه خودت بچه ها فضارو شاد میکنن

نه ندارم

وقتی میرم هر کدوم تو یک اتاقن خودم میرم باهاشون صحبت میکنم پیششون میشینم

شوهرم قبلا میومد خونه یه چایی نمیزاشتن جلوش یه میوه نمیشستن همه تو اتاقاشون بودن فقط بابام بود پیشش

که یبار تنها رفتع بود خونه بابام بعد بهم گفت گلوم خشک شد دوساعت بودم یکی یه چایی نزاشته یکی از اتاقش بیرون نیومده یه سلام بده 

همه تو اتاق هنذفری گوششونه اهنگ‌گوش میدن یا تو‌گوشیشونن

نه ندارم وقتی میرم هر کدوم تو یک اتاقن خودم میرم باهاشون صحبت میکنم پیششون میشینم شوهرم قبلا میومد ...

خواهر داری؟ مادرت چرا نیومد اخه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
فکر کنم واسه ماهواره هست خیلی انرژی منفی میده شایدم بخاطر کم شدن ارتباط شون با خداست نمیدونم او ...

ماهواره ندارن اتفاقا خیلی هم اهل نماز و اعتقادات مذهبی ان

من خودم فکر میکنم خیلی سخت گرفتن اینجوری شده

همشون قرص ارامبخش میخورن 😞😞همیشه خوابن😞تا میگن بریم مسافرت یکی میگه من نمیام حوصله ندارم حالم بده

یت مهمون میاد از اتاقاشون نمیان بیرون

عروسی میشه یکی همیشه ساز مخالف میزنه من نمیام و....یه بحث بزرگ درست میشه

قهر میکنن باهم یک ماه کامل جنگ اعصابه دعوا و سزو صدا و...

اره دارم اونم مریض بوده تو اتاق خواب بوده

ای بابا...زیاد نرو دیکه وقتی حال خودتم بد میشه گفتن نمیای گله کن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸