من رفتم موهامو دادم ارایشگر رنگ کرد زده همشو سوزونده🥲 حتی کف سرمم همش سوخته نمیدونم چیکار کنمم تا حالا رنگ نزده بودم ۲۰ سالمه اولین بار بود که اونم اینطوری شد واقعا نمیدونم چیکار کنم کسی تحربه داره؟ بنظرتون درست میشه؟😭 موهای من خودش خیلی کم پشت بود اینطوری دیگ کل موهام رفت فکنم💔🚶🏻♀️
فایده نداره من آرایشگر بهم گفت اگه میخوای تضمینی همون رنگ مورد نظرتو در بیارم باید ۵۰۰ بیشتر بدی (موضوع مال دو سال پیشه) منم دادم بهش گفتم قبلش از موهام تست بگیر ببین اصن این رنگ در میاد؟؟ گفت تو کارت نباشه من در میارم برات! بعد زد موهامو سوزوند و رنگشم شد نارنجی!!! رفتم اتحادیه شکایت کردم روز اول که دیدن گفتن آره موهاتو سوزونده و ... بعد روزی که نوبتمون بود که هم من و هم اون آرایشگر بریم اولا که آرایشگاه نیومد چون اصن مدرک نداشت! مدیر سالن اومد وقتی صدامون زدن ژنه(مدیر سالن) گفت بذار اول من تنها برم تو کار دارم! بعد که رفت تو صداشون میومد که داشت میگفت من آشنای الهامم و ... بعد به من گفتن خانم بیا تو و اون آرایشگر رفت!!! گفتم چرا اون رفت؟ گفتن موهات مشکلی نداره شکایتتم بی دلیله برووو !!!! بخدا موهای تا نیمه کمرم خورد شد تا بالای ابروم! خدا نگذره ازشون که همه جا پارتی بازی میکنن و حق مردم و ضایع میکنن
خوب برای شما اینطور شده'بی انصافا درست هم میگید ولی راهش اینه دیگه..تاجایی ک میدونم .
اره راهش اینه ولی متاسفانه آرایشگران تو اتحادیه آشنا زیاد دارن و من و شما دستمون به جایی بند نمیشه ولی بازم به قول شما تنها راهش همینه دیگه... ضرر که نداره یوقت دیدی طرف با انصاف بود و با آرایشگره برخورد کرد
وای میفهممت من یکی که خیلی رو موهام حساسم همینطوریشم🥲اینطوریم بشه عصابم داغون میشه ! میتونی ازش شکا ...
چون از قیافه خسته کنندم خسته شده بودم رفتم رنگ کردم موهامو حالوهوام عوضشعع و اینم شد نتیجش حالا جالبش اینجاس که همون ارایشگره دوست خالمه نمیتونم هیچ غلطی بکنم بجز اینکه با این وضعم تو اتاقم بمونم کلی عرر بزنم سردردو تحمل کنم تا به امید اینکه درستشع😭🚶🏻♀️