2777
2789

سلام 

پسرم هفته ییش مریض شد تب سر درد اسهال تهوع دل درد دو سه روزه خوب شد ولی از همون موقع زبونش قرمز شد و روش دون دون هنوز همونجوره کسی میدونه علتش چیه؟؟؟

عزیزم پسرت چند وقتشه؟ پسر من وقتی بچه بود همینجور شده بود رفتم داروخانه دکترش گفت شربت دیفن هیدرامین تو دهنش نگه داره اگه می‌تونه بعد بریزه بیرون اگه هم نمیتونه قورت بده با همین کار خوب شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علائمش شبیه بچه های منه که قبل عید مخملک گرفتن. بزن نت و سرچ کن مخملک و زبان توت فرنگی، ببین زبونش ا ...

بقیه ی علائمشون چی بود؟؟الان چکار کنم؟؟بدن پسرم اصلا دون نزد قرمزم نشد 

برو داروخانه بگو زبون بچه اینطور شده راهنماییت میکنن

دقیقا مثل زبون توت فرنگی ک دوستمون میگه شده ولی واسه مخملک هم سرچ کردم بدنش اصلا ن قرمز شده نه دونه زده.شما هم زبونش مثل همین حالت توت فرنگی بود؟؟

علائمش شبیه بچه های منه که قبل عید مخملک گرفتن. بزن نت و سرچ کن مخملک و زبان توت فرنگی، ببین زبونش ا ...

اره همین زبان توت فرنگی مثل همینه ولی بدنش اصلا دونه نزد یا قرمز نشد ک بگم مخملکه

دو تا پسرام و بعد برادر زادم گرفتن، فقط بدن یکیشون زیر پوستی بنفش شد که زیر تی شرت بود و شانسی دیدم عکس گرفتم و دوباره عادی شد، بی اشتهایی، تب،گلودرد یه روزه  استفراغ و بعد سه چهار روز به مدت دوساعت بدنش بنفش بود و پسر دیگه و برادر زادم هم همین علایم رو داشتن اما زبون سه تاشون یه شکل که دکتر گفتن مخملک هست

دو تا پسرام و بعد برادر زادم گرفتن، فقط بدن یکیشون زیر پوستی بنفش شد که زیر تی شرت بود و شانسی دیدم ...

بلاشون دور باشه.ولی پسر من بدنش چیزی نشد نمیدونم .نگرانم .امشب بردم دکتر ازمایش نوشت گفت سریع ازمایش بده ازمایشگاه خا تعطیل بودن فردا باید ببرم 

راستی  بعد ده روز پسر ۹سالم که بدنش ریخته بود بیرون،کلا کف دستش پوسته ریزی کرد وحشتناک اما اون دوتای دیگه پوسته ریزی هم نداشتن خفیف بود منم از بدنش عکس گرفتم و دوباره به دکتر نشون دادم وگرنه دفعه اول که دکتر بردم همون اوایل تب و استفراغ مشخص نبود

۱۰سالشه

عزیزم پسر من مریض نبود هیچ علایمی هم نداشت هنوز مدرسه نمی‌رفت دیدم زبونش قرمز قرمزه و دون و دون رفتم داروخانه دکتر داروخانه گفت شربت دیفن غرغره کنه و تو دهنش نگه داره با همین کار خوب شد.پسرتون بزرگه می‌تونه بعد بریزه بیرون شربت رو

دکتر واستون دتروی خاصی تجویز کردن؟؟؟

فقط یه شربت آنتی بیوتیک از همین معمولیا اسمش یادم نیس در حد سیفکسیم و یا  ازیترو، اونم چون بیماری در اثر باکتری هس، جالبه چندتا از بچه های کلاسشون هم گرفته بودن اما دکتر نرفته بودن و خوب شده بودن فقط یکی از بچه ها رفته بود دکتر که تشخیص اونم مخملک بود