2777
2789
عنوان

درد پهلو و کمر

3196 بازدید | 18 پست

مامانم پهلو ها و کمرش درد میکنه گاهیم میزنه به شکمش الان سه روزه اینطوره 

فردا وقت سونوگرافی گرفتم خیلی نگرانم چون دارو زیاد مصرف میکنه میترسم مشکل کبدی یا معده داشته باشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلات یبوست ندارن؟ دفعشون درروز کامل و اوکی هست؟ ینی ۱_۲ بار دفع کامل و راحت رو دارن؟ 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
مشکلات یبوست ندارن؟ دفعشون درروز کامل و اوکی هست؟ ینی ۱_۲ بار دفع کامل و راحت رو دارن؟ 

یبوست داره

کلا مشکلات گوارشی زیاد درگیرش میکنه بخاطر عوارض داروهایی که مصرف میکنه بابت میگرنش

یبوست داره کلا مشکلات گوارشی زیاد درگیرش میکنه بخاطر عوارض داروهایی که مصرف میکنه بابت میگرنش

علتش یبوسته فقط. خیلی داشتم از این مورد رو که بهم مراجعه کردن . ببینید اگه خدایی نکرده درمان اصولی برای یبوست انجام نده  میشه زخم روده . میشه عفونت روده ، میشه پولیپ روده. من درمانگر طب سنتی هستم. میتونم بهشون کمک کنم. اگه خواستید بیاین پی وی شماره بدم براشون یه مشاوره انجام بدم و ریشه ای درمانشون کنم. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
علتش یبوسته فقط. خیلی داشتم از این مورد رو که بهم مراجعه کردن . ببینید اگه خدایی نکرده درمان اصولی ب ...

اتفاقا مامانم ی مدت تحت نظر دکتر سنتی بود و داروهاش رو مصرف میکرد برای یبوست هم یه دارویی داشت که خیلی موثر بود اما الان تموم کرده حالا قراره بازم بخره 

بازم ممنون از راهنمایی تون🤍

اتفاقا مامانم ی مدت تحت نظر دکتر سنتی بود و داروهاش رو مصرف میکرد برای یبوست هم یه دارویی داشت که خی ...

خیلی هم عالی☘️🙏 بهرحال اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم.