2777
2789
عنوان

درد پهلو و کمر

4072 بازدید | 18 پست

مامانم پهلو ها و کمرش درد میکنه گاهیم میزنه به شکمش الان سه روزه اینطوره 

فردا وقت سونوگرافی گرفتم خیلی نگرانم چون دارو زیاد مصرف میکنه میترسم مشکل کبدی یا معده داشته باشه💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلات یبوست ندارن؟ دفعشون درروز کامل و اوکی هست؟ ینی ۱_۲ بار دفع کامل و راحت رو دارن؟ 

یبوست داره

کلا مشکلات گوارشی زیاد درگیرش میکنه بخاطر عوارض داروهایی که مصرف میکنه بابت میگرنش

یبوست داره کلا مشکلات گوارشی زیاد درگیرش میکنه بخاطر عوارض داروهایی که مصرف میکنه بابت میگرنش

علتش یبوسته فقط. خیلی داشتم از این مورد رو که بهم مراجعه کردن . ببینید اگه خدایی نکرده درمان اصولی برای یبوست انجام نده  میشه زخم روده . میشه عفونت روده ، میشه پولیپ روده. من درمانگر طب سنتی هستم. میتونم بهشون کمک کنم. اگه خواستید بیاین پی وی شماره بدم براشون یه مشاوره انجام بدم و ریشه ای درمانشون کنم. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

علتش یبوسته فقط. خیلی داشتم از این مورد رو که بهم مراجعه کردن . ببینید اگه خدایی نکرده درمان اصولی ب ...

اتفاقا مامانم ی مدت تحت نظر دکتر سنتی بود و داروهاش رو مصرف میکرد برای یبوست هم یه دارویی داشت که خیلی موثر بود اما الان تموم کرده حالا قراره بازم بخره 

بازم ممنون از راهنمایی تون🤍

اتفاقا مامانم ی مدت تحت نظر دکتر سنتی بود و داروهاش رو مصرف میکرد برای یبوست هم یه دارویی داشت که خی ...

خیلی هم عالی☘️🙏 بهرحال اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم.

درخواست دوستی قبول نمیکنم