2777
2789

مثلا تا حد ممکن کدورت به دل نمیگیرن وبا همه مرتبطن

تولباس پوسشیدن ساده ومرتبن ولی غالبا دو یا سه تا روتین دارن که تا حدی سنگین و رنگین و بیالاشه

تو صحبت کردنشون همه دغدشون نگاه مردم.نیس مثلا بیان لزوما بلف بزنن دروغ بگن مبالغه کنن.معمولا راستگو هستن و اصلا نمیخان بگن هیچ مشکلی نداریم یا خیلی از خودشونتعریف نمیکنن

زیاد به رسم ورسوم دست و پا گیر اهمیت نمیدن و حرف مردم در این زمینه براشون مهم نیس

توقعانشون از همسرشون زیاد نیس و ادمایی هستن که چشم و همچشمیندارن اگه مثلا شوهرش یه اخلاقی داره که بدهم هس تا حد ممکن به کسی چیزی نمیگن و مدیریتش میکنن.اگه مثلا جاریش با کلاسه و شرایش خوبه ولی این پاینتره دغدغه نداره و کنار اومده.

اینا فرشتن خیلی ارومن چند نفر میشناسم.اطرافم.مهمترین ویژگیشون ارامش عمیق روحیشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی معمولی بودم خیلی اروم بودم تا اون اتفاق کذایی ۷ ماه پیش افتاد و من کلا دیدم نسبت با ادما عوض شد الان از ادما میترسم خیلیییی میترسم با یه عده ادمی درگیریم که باورمون نمیشه این حجم از بدجنس بودن خیلی برام سخته باور نمیکنم دلم میخواد برم ته ته ته دنیا زندگی کنم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چی شده 

ضربه زیادی خوردیم خیلی مفصله خیلییییی به خدای احد و واحد قسم احساس میکنم یه سنگ خیلیییی بزرگ‌ روی کمرمه نای حملشو ندارم شنیده بودم طرف از غصه کمرش خم میشه ندیده بودم من از غصه کمرم خم شده دیروز توی آینه دیدم  موی سفید نداشتم شقیقه هام سفید شده بچه ام چند وقت پیش یک ماه تمام شب ادراری گرفته بود کلی دعا کردم اروم شده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
واقعا. خب آرامش داری.از زنذگی لذت میبری

آره تقریبا با وجود اینکه ساعت کاریم ۱۲ ساعت هست و اینکه تقریبا هیچ تفریحی ندارم و تقریبا هیچی از خودم ندارم ولی میشه گفت با این وجود آرومم و از زندگی لذت میبرم

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
چرا عزیزم

واقعا نمیدونم چطور بگم‌ فقط بگم برادرم الان زندانه و دادستان فهمیده بی گناهه  فقط وثیقه باید برای بدهی بزاریم بیاد بیرون دادستان به ما میگه زودتر وثیقه رو جور کنید بیاد بیرون ازینا شکایت کنه پدرشونو در بیاره یه نمونه اش خانواده عمه من رفتن از برادرم شکایت کردن ۲۳۰ میلیارد جواب کارشناسی دادگاه اومد صفر بود این یه نمونه از ۷۰ تا ادمیه که این بلاهارو سر ما اوردن از خدا نترسیدن همین عمه ام حالش خراب شد من زنگ زدم به پسرش حالشو بپرسم فحش مادر بهم داد نفرینش کردم فرداش عمه ام فوت کرد درد دلم خیلییییی زیاده از کجاش بگم