2777
2789
سلام طلاق غیابی بستگی به عنوان پرونده داره که چه مدت زمان طول بکشه شما دلیل اتون واسه طلاق غیابی چیه ...

شوهرم چهار ماه من بچه هاش ول کرده خونه مادرم نفقه نمیده پشت تلفن میاد میگه اگرمیخوای طلاق بدم باید همه ی حق حقوقت ببخشی دوتا بچه کوچیک دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم چهار ماه من بچه هاش ول کرده خونه مادرم نفقه نمیده پشت تلفن میاد میگه اگرمیخوای طلاق بدم باید ه ...

شما مراجعه کنید دفتر خدمات قضایی تنظیم شکایت و تشکیل پرونده بدین 

باید قبلش لاحیه آماده کنید یعنی متن شکایت 

باید تو لاحیه که میخااهید ثبت کنید ذکر کنید که شوهر اتون ترک منزل کرده چند ماه و شما هر چقدر اصرار میکنید قادر برای برگشتن به خانه نداره و در ادامه لاحیه ذکر کنید خودداری میونه از دادن نفقه اگه ۶ ماه نفقه اتون نده میتونید طلاق بگیرید ذکر کنید که خودداری میکنه از خرجی دادن به فرزندان خودش اینطور باید بنوسید با توجه به شرایط سخت زندگی که دارم در این اوضاع زندگی شوهرم نفقه من را که نمی‌دهد حتی حاضر نیست خرجی فرزندان خود را ام بدهد و بگین که واقعا تو شرایط سخت و بحرانی هستین و در ادامه بند های لاحیه دکر کنید تهدید اتون میکنه که باید از تمام حق و حقوق خود نفقه مهریه همه چیز خودت بگذری تا طلاق ات بدم 

کدام استان هستین ؟ اگه بدونم کدوم استان هستین اگه اونجا رفیق هام باشن که مثل خودم وکیل هستن بهتون معرفی میکنم کمک اتون کنن ناراحت هزینه اش ام نباشید خواهر من میدونم با دوتا بچه واقعا شرایط سختی دارین به دوستم که همکار ام هست وکیل هست میگم راهنمایی اتون کنه لاحیه هارو واستون آماده کنه و هزینه ای ازتون نگیره ناراحت هزینه نباشید خواهر من 

کدام استان هستین ؟ اگه بدونم کدوم استان هستین اگه اونجا رفیق هام باشن که مثل خودم وکیل هستن بهتون مع ...

یه سوال شوهرم میخواد دیه مادرشو بگیره وکالت خواهر و برادرهاش لازمه اونا یکیش دیوونه شده یکی پیره نمیرن برا وکالت کشور دیگه هستن .ما از طریق وکیل میتونیم دیه رو وکیل بگیره بعد بده به ما

یه سوال شوهرم میخواد دیه مادرشو بگیره وکالت خواهر و برادرهاش لازمه اونا یکیش دیوونه شده یکی پیره نمی ...

سلام باید طبقات پرونده برررسی کنم و موضوع پرونده بدونم شرایطی هست که میشه اما باید پرونده بررسی شه و مدرک داشته باشین واسه حرف هاتون