2777
2789
درمان نکردین؟

تو این سه سال فقط عذاب کشیدم هم خودم و اطرافیانم ولی حدود دوماه هست که یه  دکتر خیلی خوب پیدا کردم و تحت درمان هستم  و اینکه طی این سه سال تمام دارو هارو مصرف کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لرزش درونی ک نگم برات.. همش پاهامو میمالم ب رختخواب و میزنمشون بهم از استرس زیاد

دقیقن همسر منم همین علایم‌و داره به علاوه نفس تنگی و تپش قلب که با مریضیه مادرش بیشتر شده حملاتش😥

من دارم با همه توانم باهاش میجنگم ب حق امام رضا خودش شفا همه مریضیا رو بده بلاخص بیماران روانی و روح ...

ان شالله هممون خوب میشیم عزیزم

یادمه چند وقت پیش که تو همین نی نی سایت داشتم در مورد پنیک مطالعه میکردم یکی از خانومایی که دچار بود و بعد خوب شده بود گفت خدا کسایی که پانیک دارن رو خیلی دوست داره خودتون بعد متوجه میشین براچی؟

اون موقع من نفهمیدم

ولی الان میفهمم منظورش چی بود

خدا واقعا دوسم داشت که بهم این حال رو داد و خودش هم با محبتش حالمو خوب میکنه

من دلیلشو فهمیدم

امیدوارم شما هم دلیلشو بفهمی و متوجه بشی که خدا دوست داشته که اینجوری شدی

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
ان شالله هممون خوب میشیم عزیزم یادمه چند وقت پیش که تو همین نی نی سایت داشتم در مورد پنیک مطالعه می ...

اگه اشکالی نداره میشه بگی دلیلی که شما فهمیدی چی بوده؟ چون همسر منم داره 

حمله های شبانه من دیگه تبدیل شد به گاه و بیگاه مثلا دارم ظرف می‌شورم یهو صداها برام گوشخراش میشه صدای شیر آب حرکات دست خودم رو میبینم که انگار خیلی ازم دوره و خیلی سریع میشه حرکت دستم 

انشالا ک بهترین؟ چ داروهایی مصرف میکنید؟

بله خداروشکر الان طی این دو ماه شاید سه مرتبه حمله خیلی خفیف داشتم داروی کلومیپرامین و پرانول و آلپرازولام که قبلا ۱میل مصرف میکردم الان با کمک پزشکان دارم قطعش میکنم.شما چی دارو مصرف میکنید؟