2777
2789
عنوان

شک کردم به خدا

149 بازدید | 11 پست

دختری ۳۰ساله ام.بخدا به این ایام که میخاد محرم شه مادرم از روز اول ب پدرم خیانت میکرد پدرم یه ادم مظلوم بود.من از بچگی بخاطر اینکه اینا باهم دعواشون نشه چیزی نمیگفتم ب بابام.یه برادر ده سال از خودم کوچیکارم دارم.مامانم کرمانشاهی بودن اومدن شهر ما. با سلیطه بازی و جنگ و دعوا همه مال و اموال و زمین و از دست بابام دراورد.بخدا ما مستاجر شدیم. پدرم یه خانواده اصیلن بخاطر آبروش زد ب نامش ک زندگی کنه.الان ۱۲ ساله جدا شده برادرمو من بزرگ کردم بعد ک دید سمت مامانم چرب تره رفته اونجا‌.من دلم نمیاد بابامو ول کنم موندم تو بدبختی اونا بهترین جا زندگی میکنن با پول و عشق و حال‌.جدیدا هم شنیدم مامانم با یه پسره خیلی کوچیک تر ک زن و بچه هم داره در ارتباطه برادرمم میدونه اما سکوت کرده بخاطر پول‌.بخدا قسم شب و روزم گریه است.میگم چرا خدا حقمونو نمیگیره پس جواب این ناحقیا رو کی میخواد ازش پس بگیره چقدر دیگه‌. بخدا پیر شدم دیگه حتی یه خواستگارم ندارم تا میفهمن مامانم کیه میرن.اصلا بقران دلم نمیخواد شوهر کنما کلا میگم با زندگیم بدجور بازی شده فقط میگم خدا کجاست پس😭تورو خدا یه چیزی بگید آروم شم اخه پس خدا کجاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا دنیای بدی شده 

شنیدین میگن ظالم باش سالم باش💔💔😔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

راستش خدا ظلم رو جبران می‌کنه ولی بی عقلی که پدرت کرده و اموال رو بنام مادرت زده چکار کنه. 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

عزیزدلم..

تو نونِ شرافت و وفاداریتو قطعا یروز میخوری..

خدا بنده های خاصی ک دوسشون داره رو باچیزای سخت امتحان میکنه..

وگرنه در اینکه خدا جواب خوبیاتو میده لحظه ای شک نکن..

خدا خودش میگ الله لایضیع اجر المحسنین..

ینی من پاداشِ خوبیای بنده هامو گم نمیکنم..

و باز میگ ان الله شکورُ غفور یعنی من بابت خوبیایی ک میکنی ازت تشکر میکنم

چی ازین قشنتر ک خدا بابت هرکار خوبت ی ممنونم بهت میگه و این ممنونم گفتناش بااجر بهت داده بشه.. مطمئن باش یروز نون قلبتو میخوری..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

خدا ادم های خیانت کار لعنت کنه مخصوصا اونایی ک سرشون ب سنگ نمیخوره داعم این کار میکنن من میفهمم بابات  تو چی میکشین چون منم لنگشو دارم شوهرم دوباره الان دستشو رو کردم بیچاره پسرم وحشت میکنه هر سری از دعواهای ما چرا اینجور ادما نمیمیرن کاش این جور ادما از اوناحیشون سرطاندمیگرفتن تا درس عبرت میشد واسشون

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم