جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
دل درد ک مثل درد پریوده حس مزکردم دارم مریود میشم ولی نشدم...سینه هام درد میکرد و حساس بود گاهی تهوع داشتم..پریودم ک عقب افتاد
ولی تو دومی هیچکدوم این علائم نداشتم فقط پری عقب افتاد
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
من یکم از علایم شمارو دارم بارداری اولمم هست خیلیم افسرده شدم 🥲به نظرتون میشه ؟!
انشالله ک میشه
من روحی هم بهم ریخته بودم
اگ پربودتون عقب افتاده بی بی بزنید
بله منم دقیقا روحی بهم ریختم جوری که فکر کردم دقیقا دوره قبل پریوده و آماده شدم واسه پریود شدن ...
انشالله ک خیره❤️