2777
2789

سرگیجه

حساس شدن به بو سیگار و شوینده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای که چه خوشم میاد سایت پر میشه از بارداری

مدتیه همش درس و دانشگاه و مشکل با خونواده ش‌هر و غیره است

منکه عکس بی بی چک میبینم حالم خوب میشه

اولین علایمش واسه بعضیا سفت شدن سینه و نوک سینه  و دردش هست

من اینطوریم

دل درد ک مثل درد پریوده حس مزکردم دارم مریود میشم ولی نشدم...سینه هام درد میکرد و حساس بود گاهی تهوع داشتم..پریودم ک عقب افتاد

ولی تو دومی هیچکدوم این علائم نداشتم فقط پری عقب افتاد

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
وای که چه خوشم میاد سایت پر میشه از بارداری مدتیه همش درس و دانشگاه و مشکل با خونواده ش‌هر و غیره ا ...

من انقد علایم عجیب دارم نمی‌دونم واسه بارداریه یا چی ولی یه حسی بهم میگه باردارم 🥲

متاهل🧿❤️
دل درد ک مثل درد پریوده حس مزکردم دارم مریود میشم ولی نشدم...سینه هام درد میکرد و حساس بود گاهی تهوع ...

من تجربه اش رو ندارم اما فکر میکنم واسه دومی بدن به بارداری عادت کرده و کمتر علایم نشون میده

اینطوری حس میکنم

من تجربه اش رو ندارم اما فکر میکنم واسه دومی بدن به بارداری عادت کرده و کمتر علایم نشون میده اینطور ...

نه مال من هنوز اولیه خودشم کیست خفیف دارم نمیدونم اصن امکانش هست یا نه یه مدت خیلی مراعات کردم درمان سه ولی یه مدت بعد ول کردم 

اما حالم این دفعه که پریود عقب افتاده اصن خوب نیس هم جسمی هم روحی داغونم حس میکنم یه خبریه استرس دارم ...

متاهل🧿❤️
من تجربه اش رو ندارم اما فکر میکنم واسه دومی بدن به بارداری عادت کرده و کمتر علایم نشون میده اینطور ...

شاید

ویارمم فرق  داشت با اولی با ابنک هم جنس بودن

پسر اولم کلا ویارم  مثل ویار دختر بود ولی پسر شد

دومی هم ک کلا فرق  داشت

اینو میگم ک خانما ب ویار برا تعیین جنسیت اعتماد نکنن

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
دل درد ک مثل درد پریوده حس مزکردم دارم مریود میشم ولی نشدم...سینه هام درد میکرد و حساس بود گاهی تهوع ...

من یکم از علایم شمارو دارم بارداری اولمم هست خیلیم افسرده شدم 🥲به نظرتون میشه ؟!

متاهل🧿❤️
من یکم از علایم شمارو دارم بارداری اولمم هست خیلیم افسرده شدم 🥲به نظرتون میشه ؟!

انشالله ک میشه

من روحی هم بهم ریخته بودم

اگ پربودتون عقب افتاده بی بی بزنید

انشالله ک میشه من روحی هم بهم ریخته بودم اگ پربودتون عقب افتاده بی بی بزنید

بله منم دقیقا روحی بهم ریختم جوری که فکر کردم دقیقا دوره قبل پریوده و آماده شدم واسه پریود شدن 

میزنم حتما 🥲❤️

متاهل🧿❤️
بله منم دقیقا روحی بهم ریختم جوری که فکر کردم دقیقا دوره قبل پریوده و آماده شدم واسه پریود شدن  ...

انشالله ‌ک خیره❤️