2821
2789
عنوان

عموی عوضی

482 بازدید | 14 پست

من یه عمویی دارم سر داستان هایی باهاش بشدت مشکل دارم از بچگیم یه سری کارایی کرد که باعث شد ازش تنفر پیدا کنم در کل به غیر از اون قضایا هم آدم درستی از خیلی از نظرات نیست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هرچی بدی و مصیبت به آدم میرسه از خودی و دوست و فامیل میرسه وگرنه غریبه چه می‌دونه تو دل و زندگی ما چه خبره

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

داستان اینه که بابام و عموم شریک شدن و عموم عین آینه دق همیشه جلو چشمم بود خدا شاهده کلا با هم زندگی کردیم انگار 

یه زمانی که اصلا خونه ما می‌خوابید هررررررجا می‌رفتیم بود باهامون 

میتونین تصور کنین چقدر دیدنش برام سخت بوده؟حالا مشکل اصلی..

مشکل اینه که بابام خیلی خیلی دوسش داره 

خیلیا...این منو داغووون می‌کنه اصلا نمیتونم حسمو توصیف کنم هم دلم میسوزه براش که نمیدونه داداشش کیه و با دخترش چه کرده هم حرصم میگیره که همچین کسی داره دوست داشته میشه 

قربون دهنت 👌🏻👍🏻😐

فداتشم عزیزم ما هم از این نخاله ها فراوون داریم هفت تا عمه و یه عمو دارم از صد تا یزید و شمر بدترن

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792